Google Triangle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
349 TOPLAM İNDİRME

Google Triangle, Android telefon kullanıcıları için mobil veri tasarrufu uygulaması.

Google Triangle, Android telefonunuzda mobil veri kullanımını kontrol altında tutmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulama. Uygulamaların mobil verinizden ne kadar süre harcayacağından arka planda veri tüketimini engellemeye tüm işlemleri tek dokunuşla yapabiliyorsunuz.

Kısıtlı internet paketi olan kullanıcıların Android telefonunda kesinlikle yüklü olması gereken mobil veri takibi – yönetimi uygulamalarından biri Google Triangle.

Günlük ve aylık bazda mobil internet paketinizin ne kadarını kullandığınızdan uygulamanın mobil veriyi ne kadar süre harcayacağını belirlemeye (10 dakikalığına, 60 dakikalığına, süresiz izin verme veya tamamen engelleme), tüm uygulamaların tek tek mobil verinizden ne kadar harcadığını görmekten istediğiniz uygulamanın mobil veri kullanımını engellemeye hücresel internetiniz kontrol altında tutmanız için tüm seçenekler mevcut. Uygulamanın ilginç bir özelliği; önerilen uygulamaları (boyutları 10 - 15MB) indirip kullanırsanız 100MB internet kazanıyorsunuz. Ancak bunun için belli operatörlerin abonesi olmanız gerekiyor.

"Not: Uygulama henüz Türkiye'de kullanıma açılmamıştır."

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Don't Touch The Triangle

    Don't Touch The Triangle, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz heyecanlı bir beceri oyunu.
  • Triangle 180

    Triangle 180, üçgen çizerek yüksek puan almaya çalışacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Triangle Trouble

    Android cihazınız için ekrana dokunmadan oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu arıyorsanız Triangle Trouble oldukça hoşunuza gidecektir.
  • Triangle Face Fun Race

    Triangle Face Fun Race aynı cihaz üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz, veya internet üzerinden başka kişilerle oynayabileceğiniz çoklu oyuncu destekli bir araba yarışı oyunudur.
  • Google Handwriting Input

    Google Handwriting Input, Android cihazınızda el yazınızı kullanmanıza yardımcı olan bir araçtır
  • Google Voice Access

    Telefonunuzu sesinizle kontrol edin.
  • Google Measure

    Google Measure uygulaması ile Android telefonunuzu şerit metre olarak kullanın.
  • Google Opinion Rewards

    Google Opinion Rewards (Google Ödüllü Anketler), Google tarafından hazırlanan ve tamamladığınız anketlere göre Google Play kredileri kazanabileceğiniz bir Android uygulamasıdır.