Görev Yöneticisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5,094 TOPLAM İNDİRME

Android için Görev Yöneticisi uygulaması, telefonunuzda sonlandırmak istediğiniz uygulamaları durdurmanızı sağlayan bir araçtır.

Android için Görev Yöneticisi uygulaması, telefonunuzda sonlandırmak istediğiniz uygulamaları durdurmanızı sağlayan bir araçtır.

Android telefonunuzda ya da tabletinizde bir uygulamayı açıp kullandığınızda ve sonra uygulamadan çıktığınızda o uygulama arka planda çalışmaya ve bataryanızı tüketmeye devam eder. Bu yüzden telefonunuzu, bu uygulamaları sonlandırmadan bekleme moduna aldığınızda harcanacak güç artar. Android cihazınızın performansı düşer. Bunu önlemek için Görev Yöneticisi uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama ufak boyutludur ve bataryanızın ömrünü kısaltmaz. Böylece arka planda çalışan uygulamaları yönetebilir ve istediğiniz uygulamayı sonlandırarak telefonunuzun performansını artırabilirsiniz.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Task Hammer

    Task Hammer, yapmanız gereken tüm işleri kendinize görev olarak atayabileceğiniz hem eğlenceli hem de yararlı ve ücretsiz bir Android görev yöneticisi.
  • Advanced Task Cleaner

    Android kullanıcıları için görev yöneticisi olarak kullanabilecekleri uygulama mobil cihazların verimliliğini oldukça arttırıyor.
  • Dropbox Passwords

    Dropbox Passwords Android İndir: Parola yöneticisi
  • ES File Explorer APK

    ES File Explorer APK olarak yüklenebilen Android dosya yöneticisi. ES File Explorer ile telefonunuzdaki dosyaları kolayca yönetebilirsiniz.
  • SafeInCloud

    SafeInCloud, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz parmak izi destekli parola yöneticisi.
  • Dosya Yöneticisi

    Clean File Manager, Android için özellikli dosya yöneticisidir.
  • Ghost Commander File Manager

    Ghost Commander File Manager ile akıllı telefonlarınızda bulunan dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • File Manager

    File Manager uygulaması, akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı verimli bir şekilde yönetebileceğiniz gelişmiş bir dosya yöneticisidir.