GOSU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

GOSU, çöp adamlarla dövüştüğünüz aksiyon yüklü Android oyunu.

GOSU, eski flaş oyunların görsel çizgilerine sahip aksiyonu bolu dövüş oyunu. Çöp adamların yer aldığı oyunları seviyorsanız, vakit geçirmek amaçlı Android telefonunuzda açıp oynayabileceğiniz güzel bir oyun.

Oyunda ekranın sağ ve sol yanında hızla kayıp giden tekme – yumruk butonlarına dokunarak karakterinizi hareketlendiriyorsunuz. Düşman sayısının hızla arttığı oyunda bir an olsun bile durmamanız gerekiyor. Parmaklarınız sürekli çalışmalı; aksi halde üstünüze çöken birkaç çöp adam işinizi saniyeler içinde bitiriyor.

Doğrudan dövüşmek isteyen sabırsızlar için Fight modu, öncelikle kendini geliştirmek isteyenler için de Traning modu içeren oyun, Piano Tiles adlı refleks oyununa oldukça benziyor.

Erkan Calp

GOSU

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

GOSU, çöp adamların yer aldığı aksiyon yüklü mobil dövüş oyunu.

GOSU, çöp adamla aksiyona girdiğiniz, reflekslerinizi test eden harika bir dövüş oyunu. Görsel açıdan günümüz oyunlarıyla kıyaslanamayacak kadar kötü ancak oynanış tarafında kısa sürede bağımlılık yapan bir oyun formunda. iOS cihazlarınıza indirip oynamanızı isterim.

Piano Tiles stili oynanışa sahip ücretsiz dövüş oyununda etrafınızı saran çöp adamları tekme yumrukla etkisiz hale getirerek ilerliyorsunuz. Ekranın yanlarında beliren ve hızlıca kayıp giden tekme – yumuruk butonlarını ne kadar seri kullanırsanız o kadar uzun süre hayatta kalıyorsunuz. Dilerseniz dövüşe geçmeden eğitim modunda vuruş stilini öğrenme, kendinizi geliştirme şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu