Gozzip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

17 saniyelik videolarla kendinizi ifade edin.

Gozzip, dilediğiniz bir konu üzerine 17 saniyelik video çekip paylaşabildiğiniz, arkadaşlarınızla sohbet edebildiğiniz bir platform. Daha çok genç kullanıcılara hitap ettiğini düşündüğüm sosyal ağ uygulamasında her gün yepyeni videolar karşınıza çıkıyor.

Twitter ve Facebook’un aksine fikirlerinizi rahatça paylaşabileceğiniz bir sosyal mecra konumunda Gozzip. 17 saniyelik bir video çekiyor, filtreliyor ve herkesle paylaşıyorsunuz. Videonuzun konusu tamamen size kalmış. Gündemi değerlendirdiğiniz bir video olabilir, şarkı söyleyebilir, yeni satın aldığınız bir ürünün incelemesini yapabilirsiniz… Videolar için belirli kategoriler bulunmadığından o anınızı hiç düşünmeden videoya alıp paylaşabilirsiniz. Haftanın en beğenilen videolarının yanı sıra çektiğiniz videolara göre önerilenler listesi de hazırlanıyor.

Video çekmek yerine konuşmayı seven biriyseniz Gozzip sizin için de bir yer var: Özel Chat. Twitter’dan alışık olduğunuz etiket eklemesini de yaparak bir konuşma başlatabilirsiniz. Burada da kategori seçme zorunluluğu yok. Konuşmak istediğiniz konuyu yazmanız yeterli.

Erkan Calp

Gozzip

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

17 saniyelik videonu çek, filtrele, paylaş.

Gozzip, 17 saniye süreli videolarla kendinizi ifade ettiğiniz, video paylaşmanın yanı sıra sohbet edebildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması. Gündem, katıldığınız bir etkinlik, yeteneğiniz, mutlu olduğunuz an… Dilediğiniz bir başlıkta video çekip herkesle paylaşabilirsiniz. Uygulama tamamen Türkçe ve sadece iPhone'unuza indirip kullanabiliyorsunuz.

Facebook hesabınıza giriş yaparak hızlıca katılabildiğiniz bu platformda iki seçeneğiniz var: Video paylaşma ve sohbet etme. Video paylaşacağınız vakit hazır başlıklardan seçiyor, maksimum 17 saniyelik videonuzu hazırlayıp güzelce filtreden geçirdikten sonra herkese açık şekilde paylaşıyorsunuz. Sohbet de Twitter’daki gibi # etiket açarak herhangi bir konu üzerine konuşmaya başladığınız bölüm.

Gozzip Özellikleri:

  • 17 saniyelik eğlenceli videolar
  • Haftanın beğenilen ve kişiye özel videoları
  • Özel sohbetler
  • Filtre seçenekleri

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • X

    X, (eski adıyla Twitter) Android uygulamasını indirin, tüm dünya ve Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformundan gündemi anlık takip edin!
  • Hornet

    Hornet, eşcinsel erkeklere özel olarak geliştirilmiş bir sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Odnoklassniki

    Odnoklassniki Android uygulaması ile ücretsiz olarak Rusya ve çevre ülkelerdeki insanlarla arkadaş olabilirsiniz.
  • LinkedIn Lite

    İş çevrenizi genişletin, hayalinizdeki işi kolayca bulun.
  • Socio

    Socio, sosyal medya uygulamaları kategorisine yeni eklenen farklı ve ücretsiz bir Android sosyal ağ uygulaması.
  • Seesmic Ping

    Twitter, Facebook hesaplarınızı tek bir ekranda takip edebilmenizi ve sosyal paylaşımlarda bulunabilmenizi sağlayan mobil cihazınız için hazırlanmış sosyal ağ uygulamasıdır.