Grabatron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,734 TOPLAM İNDİRME

Grabatron mobil cihazlardaki en yaratıcı ve en başarılı aksiyon oyunlarından biridir

Grabatron kendine has yapısıyla bize benzersiz bir oyun tecrübesi yaşatan başarılı bir mobil aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Grabatron'da bir UFO hikayesi konu alınıyor. Fakat bu hikaye pek de alışageldiğimiz türden bir uzaylı hikayesi değil. Daha önceden oynadığımız UFO oyunlarında genellikle uzaylıları tepelemeye ve kötü adamlar olarak itip kakmaya çalışırdık. Grabatron bu duruma ilginç bir bakış açısı getiriyor ve bize uzaylılar adına insanlardan intikam alma imkanı veriyor.

UFO'ların ve uzaylıların konu edildiği oyunlarda genelde uzaylılar dünyayı istila etmeye çalışır ve biz de dünyayı kurtarmaya çalışırız. Grabatron'da ise artık kabak tadı veren bu senaryodan sıyrılıyoruz ve kendi UFO'sunu yöneten bir uzaylı olarak dünya üzerine yıkımı getirmeye çalışıyoruz. Bu iş için ise UFO'muzun akıllı kancasından yardım alıyoruz ve araçları ve insanları yerden kaldırıyoruz, binaların üzerine fırlatıyoruz, kuleleri yıkıyoruz ve hatta tankları helikopterlerin tepesine çarparak onları birer sinek gibi ezebiliyoruz. Bu yıkıcı performansımıza göre ödüllendiriliyoruz ve kazandığımız parayla UFO'muzu geliştirebiliyoruz.

Grabatron hem hareket sensörüyle, hem de dokunmatik kontrollerle oynayabileceğiniz bir oyun. Yüksek kaltie grafikler, eğlenceli bir oynanış ve komik bir hikaye oyunda sizi beklemekte.

Can Erdil Şentürk

Grabatron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME

Grabatron oyun dünyasının klişelerini yıkan oldukça başarılı bir iOS oyunudur

Grabatron oyunculara komik ve eğlenceli bir hikaye sunan, yaratıcı olarak tasarlanmış oyun yapısıyla başarıyı yakalayan bir mobil aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir UFO oyunu olan Grabatron'da alternatif bir uzaylıların dünyayı istila etme senaryosu ele alınıyor. Bu tür senaryolara sahip oyunlarda genel olarak uzaylılar dünyaya saldırır, biz ise insanları yöneterek dünyayı kurtarmaya ve en büyük kahraman olmaya çalışırız. Eğer bu klişeden sıkıldıysanız Grabatron tam size göre bir oyun olacaktır.

Grabatron'da dünyayı kurtarmaya çalışan insanları değil, UFO'suna atlayarak dünyayı istila etmeye çalışan bir uzaylıyı yönetiyoruz. UFO'muzun sahip olduğu kanca bize yerdeki ağır nesneleri ve insanları kaldırarak sağa sola fırlatma imkanı vermekte. Oyundaki temel amacımız ise en büyük yıkımı gerçekleştirerek yüksek puanlar ve kristaller kazanmak. Bu sayede UFO'muzu geliştirebiliyoruz ve yeni UFO'ları satın alabiliyoruz.

2 boyutlu bir oyun olan Grabatron grafik olarak tatmin edici bir kalite sunmakta. Gerçekçi fizik motoru, keşfedilecek geniş bir dünya ve farklı görevler Grabatron'da bizi bekliyor. Oyunu dilerseniz hareket sensörü yardımıyla, dilerseniz dokunmatik kontrollerle oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Voxtale

    Harika grafiklere sahip bir aksiyon oyunu