Green Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Green Ninja ile Android cihazlarınızdan sevimli yeşil ninjamızı düşman tesislerinden kaçırmamız gerekiyor!

Green Ninja, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış eğlenceli puzzle yani bulmaca oyunları arasında yer alıyor ve ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor. Hem çok kolay kullanılır bir oynanış tarzına sahip olması, hem de bu kolaylığa rağmen zaman zaman oldukça zorlayıcı olabilen yapısı sayesinde oyun esnasında oldukça fazla miktarda kafa patlatacağınızı söyleyebilirim.

Oyunun grafikleri pikselli eski tip oyunlardan esinlenilerek hazırlanmış ve grafiklerin ses öğeleriyle uyumlu bir şekilde kullanılması sayesinde oldukça keyifli bir hal aldığını söyleyebilirim. Her ne kadar çok yoğun bir hikaye işleyişi mevcut olmasa da oyunun amacı da zaten inanılmaz bir hikaye anlatmak değil, eğlenceli bir bulmaca deneyimi sunmak.

Oyundaki temel amacımız, bir kurbağa olan yeşil ninjamızı düşman yaratıkların elinden kurtarmak. İlk başta yaratıklara esir düşmüş olan sevimli çirkin karakterimiz, düşmanının elinden kurtuluyor ve çeşitli bölümler boyunca karşımıza çıkan diğer düşmanları alt ederek kaçmaya çalışıyoruz.

Oyunun kontrollerinin sadece parmağı ekranda sürükleme üzerine hazırlanmış olması nedeniyle herhangi bir kontrol zorluğuyla karşılaşmak mümkün değil. Ancak bazı bölümlerin bulmaca anlamında oldukça fazla zorlayıcı olmaları yüzünden dakikalarca durup düşüneceğinizi söyleyebilirim. Tahmin edebileceğiniz gibi bu zorluk seviyesi ilerleyen bölümlere doğru daha da artıyor.

Fakat oyuncuları bezdirmemek için zor olabilecek bazı noktalarda alternatif bölümler de yerleştirilmiş ve bu alternatifleri geçtiğinizde hikayeye kolayca devam edebiliyorsunuz. Green Ninja ücretsiz olarak sunulsa da oyunun içerisinde çıkan reklamlar mevcut ve bu reklamların kaldırılması için uygulama içi satın alma seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz.

Yeni ve eğlenceli bir puzzle oyunu arayanların göz atmadan geçmeyeceklerini düşünüyorum.

Yiğit Ekim Demir

Green Ninja

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
61.8 MB DOSYA BOYUTU

Green Ninja ile iPhone ve iPad cihazlarınızda düşmanlarınızı ölümcül tekmelerinizle yok etmeye başlayın.

Green Ninja, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bulmaca oyunları arasında yer alıyor ve tekmeleri ile ünlü yeşil ninjamızı bölümler boyunca düşmanın elinden kurtulmak için ilerlememiz gerekiyor. Oyunu başında düşmanlarımız tarafından yakalanmış durumdayız ve bu durumdan kurtulmanın tek yolu her bölümde karşımıza çıkanları tekmemiz ile alt etmek. Ücretsiz olarak sunulan ve çok kolay bir şekilde alışılabilen bir oynanış tarzına sahip olan oyun, eminim ki beğendikleriniz arasına girmekte zorlanmayacaktır.

Oyundaki yönettiğimiz karakterimiz yeşil bir kurbağa ve grafiklerinin eski 8 bit tasarımlara uygun olarak hazırlanmış olması sayesinde büyük bir nostalji havasının yakalanabildiğini söyleyebilirim. Tabii ki oyundaki ses öğeleri ve müzikler de bu havaya uygun bir şekilde hazırlanmış. Oynanış esnasında herhangi bir hata ya da sıkıntı olmaması ise senaryo boyunca sıkılmadan ilerlemenize yardımcı olacak.

Oyunda karakterimizi kontrol etmek için tek yapmamız gereken onu sağa sola aşağıya ve yukarıya göndererek düşmanları tekmeleriyle alt etmesine olanak sağlamak. Fakat bu hareketler ilerleyen bölümlerde bulmacaları çözebilmek için çok önemli bir hale geliyorlar ve kendinizi uzun uzun bölümün nasıl geçileceğini düşünürken bulabiliyorsunuz.

Green Ninja’da yer alan bulmacaların bazen fazla zorlayıcı olduğunu düşünen yapımcısı ise bazı bölümler için alternatifler sunmuş ve bu alternatiflerden faydalanarak geçemediğiniz yerlerde sonraki bölümlere geçmenin başka bir yolunu bulabiliyorsunuz. Uygulamanın içerisinde reklamlar mevcut olsa da satın alma seçeneklerinden faydalanarak reklamlara bir son da verebiliyorsunuz.

Yeni ve keyifli bir aksiyon puzzle oyunu arayanlar oyuna bir göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Ninja: Math Master

    Fruit Ninja: Math Master içerisinde çeşitli matematik bulmacaları içeren bir Fruit Ninja oyunudur
  • Mr Ninja: Slicey Puzzles

    Önünüze çıkan herkesi akıllıca kesin.
  • Green Force: Zombies

    Green Force: Zombies korku dolu bir mobil FPS oyunudur
  • Red Green Blue

    Red Green Blue son derece sade bir yapıya sahip olan, eğlenceli bir refleks oyunudur.
  • Ninja Arashi APK

    Ninja Arashi APK Android ninja oyunları arasında oldukça popüler. Platform ve RPG öğelerini barındıran ninja oyunu karanlık temasıyla dikkat çekiyor.
  • Ninja Arashi 2 APK

    Ninja Arashi 2 APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir karanlık temalı yüksek kalitede grafiklere sahip ninja oyunu.
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • Clumsy Ninja APK

    Clumsy Ninja APK Android oyununda sevimli bir ninjayı eğitiyorsunuz. Sakar Ninja oyunu oynaması ücretsiz ve internetsizdir.