Grepolis

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,726 TOPLAM İNDİRME

Antik Yunanistan’da geçen online mitolojik strateji oyunu Grepolis’i internet tarayıcınızdan ücretsiz ve Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

Antik Yunan’da geçen ve mitolojik strateji oyunu olan Grepolis ile gelmiş geçmiş en büyük Yunan kahramanlarının izinden gidin ve onlar gibi birçok yeri fetih etmeye başlayın. Özelliklede mitolojik çağlarda geçen oyunlar ilginizi çekiyorsa Grepolis isteklerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir yapım. Oyun tamamen ücretsiz olmasının yanı sıra tamamen Türkçe dil desteğine sahiptir.

Grepolis’i hiçbir indirme işlemi gerçekleştirmeden kullanmış olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey oyuna ücretsiz olarak kayıt olmak ve giriş yapmak artık sizde İskender, Perseus, Leonidas ve Aşil gibi diğer kahramanların izini takip edebilirsiniz.

Online olarak oynayabileceğiniz Grepolis’de amacımız her strateji oyununda olduğu gibi en küçükten başlayıp gelişmek ve düşmanlarımızı alt etmek. Oyuna başlarken küçük bir kasabaya sahip oluyorsunuz, oyundaki adı ile polis. Daha sonraları kendinizi geliştirerek polisinizi dev bir metropolise çevirmeye çalışmalı ve bunun yanında ordunuzu da güçlendirmelisiniz.

Düşmanlarınızdan gelebilecek her türlü saldırıyı bertaraf ederken aynı zamanda ilerleyip düşmanlarınıza saldırıl onları polislerini fetih ederek sınırlarınızı genişletmelisiniz. Zafere giden yol Yunan Tanrılarını memnun etmekten geçiyor, çünkü savaşlarda onların yardımlarına ihtiyaçlarınız olacak.

Mehmet Karakaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Aliens: Dark Descent

    Alien filmlerini sever misiniz? Peki strateji oyunlarını? Aliens: Dark Descent ile uzayda geçen bir taktiksel strateji oyununa merhaba deyin. 
  • Dota Underlords

    Dota Underlords (İndir): Valve'dan PC oyuncularına ücretsiz online strateji oyunu
  • Company of Heroes

    Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu Company of Heroes.Meraklılarının beklediğine değmiş
  • Solium Infernum

    Solium Infernum ile cehennemin yeni hükümdarı kim olacak karar verin. Strateji, komplo, politika ve diploması dolu bu fantastik oyunu kaçırmayın.
  • Gears Tactics

    Gears Tactics PC İndir: Beğenilen oyun serisi Gears of War oyununun hızlı ve sıra tabanlı strateji oyunu
  • Commandos 2 - HD Remaster

    Commandos 2 - HD Remaster (PC İndir): Efsane askeri strateji oyunu tamamen yenilendi!
  • Total War: EMPIRE

    Total War: EMPIRE ile kendinizi 18. yüzyılın içindeymiş gibi hissedeceksiniz.
  • Total War: NAPOLEON

    Total War: NAPOLEON ile kendinizi Napolyon Savaşları'nda bulacaksınız.