Guardian Cross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME

Guardian Cross, Android cihazlarınız üzerinde diğer oyunculara karşı çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz savaş kartlı rol yapma oyunudur.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Guardian Cross, klasik savaş kartı oyunlarıyla rol yapma oyunlarını bir arada harmanlayarak kullanıcılara sunan başarılı bir oyundur.

120'den fazla toplayabileceğiniz savaş kartının bulunduğu Guardian Cross'ta kendi savaş kartlarınızla takımınızı oluşturun ve düşmanlara karşı amansız bir mücadeleye hemen başlayın. Fantastik rol yapma oyunu öğelerini içerisinde barındıran oyunda farklı oyun içi görevleri yaparken bir yandan da sizin gibi dünya üzerinde oyunu oynayan birçok rakibinizle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Oyunda asıl amacımızsa 120'den fazla karttan toplayabileceğimiz kadar çoğunu toplayarak yükseltmek ve sahip olabileceğimiz en güçlü desteye sahip olmak için çabalamak.

Ödüller kazanmak için görevleri tamamlayın, arkadaşlarınızla birlikte diğer rakiplere karşı PVP arenalarında karşılaşın ve çok daha fazlasını Guardian Cross ile keşfedin.

Can Çevrim

Guardian Cross

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME

Guardian Cross, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir rol yapma ve savaş kartı oyunudur.

Rol yapma oyunlarını ve savaş kartı oyunlarını seviyorsanız, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz fantastik bir rol yapma ve savaş kartı oyunu olan Guardian Cross'ı da seveceğinize eminim.

Oyun içerisinde kartlardan oluşan kahramanlarınızın bulunduğu destenize ekleyebileceğiniz 300'den fazla toplanabilir kart bulunmakta ve bu kartlar sayesinde başlamış olduğunuz heyecanlı maceranızda farklı görevleri tamamlayabilir ve rakiplerinizle mücadele edebilirsiniz.

Guardian Cross'da asıl amacınızsa toplayabileceğiniz 300'den farklı savaş kartından en iyilerini elinizde bulundurmak ve her kartı yükseltebileceğiniz kadar yükselterek oyun içerisindeki en iyi desteye sahip olmak.

Oyun içerisinde yer alan farklı görevleri yerine getirerek ödüller kazanmaya çalışırken bir yandan da dünya üzerinde Guardian Cross'ı sizin gibi oynayan diğer oyunculara karşı kıyasıya bir mücadele içerisinde olacaksınız.

İsterseniz kendi arkadaşlarınızla birlikte PVP arenalarına girerek diğer oyunculara karşı elinizde bulunan kart destesini deneme şansına da sahip olabilirsiniz.

Sizlere fantastik bir dünyanın kapılarını sonuna kadar açacak olan Guardian Cross'da sizlerde yerinizi hemen alabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardian Stone

    Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]

    Zevkli deneyim yaşayabileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Guardian Knights

    Takımını kur ve taktiksel RPG savaşları yapın.
  • The Seven Deadly Sins: Grand Cross

    Krallığını ayakta tut.
  • Heroes Guardian - Dark Genesis

    Yeraltı dünyasının karanlık lordunu sadece sen durdurabilirsin!
  • Seacraft: Guardian of Atlantic

    Boş zamanlarınızı geçirebileceğiniz keyifli bir rol yapma oyunu
  • Guardian Hunter

    Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.