Guardian Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
27 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.

Mobil rol oyunları arasında oldukça popüler bir konumda yer alan Guardian Hunter ücretsiz olarak indirilip oynanabiliyor.

Android ve İOS platformunda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Guardian Hunter ile sürükleyici bir rol dünyasına giriş yapacağız. Renkli ve kaliteli grafiklerin yer aldığı yapımda oyuncular benzersiz savaş sahneleri ile karşı karşıya gelecekler. Dünyanın farklı yerlerinden milyonlarca oyuncu ile kapışacağımız yapımda ses ve görsel efektler oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Oldukça basit kontrollere sahip olan oyunda amacımız karşımıza çıkan düşmanları etkisiz hale getirmek olacak.

Dileyen oyuncular arkadaşları ile birlikte klanlar kurabilecek ve düşman karşısında ortak hareket edebilecekler. Sohbet özelliği sayesinde oyuncular hızlı kararlar alabilecek ve hemen uygulamaya koyabilecekler. Oyuncular karakterlerinin zırhlarını ve silah modellerini değiştirerek onları daha etkili bir hale getirebilecekler. Milyonlarca oyuncu tarafından ücretsiz olarak indirilip oynanabilen yapım şu sıralar oldukça popüler.

İyi oyunlar dileriz.                          

Doğukan Çağlakpınar

Guardian Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
122.4 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.

Android ve İOS platformunda milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan Guardian Hunter tamamen ücretsiz bir rol oyunudur.

Dünya çapında milyonlarca oyuncuyu bünyesinde bulunduran yapım mobil rol oyunları arasında şu sıralar oldukça popüler bir konumda yer alıyor. İki farklı mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım her kesimden oyuncuya hitap etmeye devam ediyor. Sohbet özelliğinin yer aldığı mobil rol oyununda oyuncular arkadaşları ile klanlar kurabilecek ve bu klanlar ile savaşlara dahil olabilecekler. Oyuncular sohbet özelliği ile hızlı kararlar alabilecek ve arkadaşları ile taktikler yapabilecekler.

Trollgames imzası ile geliştirilen ve yayınlanan yapımda oyuncular karakterlerini geliştirecek ve düşman karşısında daha güçlü olacaklar. Dileyen oyuncular karakterlerinin silah ve zırh özelliği üzerinde değişiklikler yaparak onları daha etkili bir şekilde kullanma fırsatı elde edecekler. Dünya çapında bir oynanışa sahip olacak olan yapımda kalıcı bir internet bağlantısına ihtiyaç duyacağız.

Guardian Hunter ücretsiz olarak milyonlara hitap etmeye devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardian Soul

    Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.
  • Dice Hunter

    Gerçek zamanlı olarak mücadele edeceğiz.
  • Item Hunter

    Macera dolu bir serüvene atılarak gizemli olayları araştıracağınız ve ipucu toplayacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Holy Hunter

    MMORPG savaşlarına katılacağız.
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Mushroom Guardian

    Farklı seviyeleri tamamlamaya çalışacağız.