Guild Masters

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen RPG savaşlarına katılarak ilginç karakterle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dünyayı yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı mücadele ederek aksiyon dolu savaşlar yapacağınız Guild Masters, Android işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Etkileyici grafikleri ve heyecan verici senaryosu ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip güçlü savaş kahramanlarından yararlanarak düşman birliklerini etkisiz hale getirmek ve görevleri tamamlayarak seviye atlamaktır.

Oyunda yeni karakterlerin ve farklı bölümlerin kilidini açmak için ganimete ihtiyacınız olamayacak. Rakiplerinizi mağlup ederek istediğiniz savaşçıya ve silaha ulaşabilirsiniz. Ayrıca seviye atladıkça karakterlerinizi özelleştirebilir ve farklı özellikler ekleyerek daha da güçlendirebilirsiniz.

Oyunda farklı yetenekler ve silahlarla donatılmış 13’den fazla karakter yer almaktadır. Ayrıca Bölüm ilerledikçe erişeceğiniz yüzlerce yeni özellik ve mühimmat bulunmaktadır. Dilediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabilir ve macera dolu bir serüvene atılabilirsiniz.

Rol oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Guild Masters ile sizde eğlenceye doyabilir ve stres giderebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guild of Heroes

    Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Pokémon Masters EX

    Pokémon Masters EX Android oyununda efsane Pokemon oyuncuları çarpışıyor.
  • League of Masters

    League of Masters, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.
  • Masters of the Masks

    Masters of the Masks, Android telefon ve tablet sahiplerinin cihazları üzerinde heyecanlı bir şekilde oynayabileceği bir rol yapma oyunu.
  • Guild of Honor

    Guild of Honor güzel grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur
  • Medal Masters

    Medal Masters ile yeteneklerinin farkına varmaya hazır mısın?
  • Pokémon Masters

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil rol yapma oyunu
  • Arena Masters

    Arena Masters, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.