Guild of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Guild of Heroes, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.

Guild of Heroes, yaratıkların hüküm sürdüğü fantastik dünyanın kapılarını aralayan aksiyon rpg türünde bir mobil oyun. Android platformuna ücretsiz çıkış yapan oyunda karanlık güçler tarafından yönetilen tüm canavarları yer yüzünden silme çabasındayız. Zindanlar, ormanlar, dağlar… Gezilmedik yer bırakmıyoruz.

Tüm aksiyon rpg oyunu gibi sadece online oynanabilen Guild of Heroes’da seçebildiğimiz üç sınıf bulunuyor. Savaşçı, okçu ve büyücü sınıfından dilediğimizi seçebiliyor; daha da güzeli oyunun başına dönmeden sınıf değişimi yapabiliyoruz. Savaştıkça güçlenen, yüzlerce çeşit silah ve zırhlarla yenileyebildiğimiz karakterler sadece görünüm olarak farklılık göstermiyor. Her sınıfın zayıf ve güçlü yanı bulunmakta. Aynı şekilde savaştığımız düşmanların da zayıf noktalarını keşfetmemiz gerekiyor. Düşman demişken etrafımızı saran neredeyse zararsız birçok türün yanında onları savuşturduğumuzda gelen çok daha akıllı hareket eden düşmanlarla yüz yüze geliyoruz.

İster tek başımıza istersek te oyun içinde tanıştığımız oyuncularla bir olup saldırmamıza izin veren oyun görsel yönden de oldukça başarılı. 200MB civarı bir oyun için son derece kaliteli modellemeler, animasyonlarla karşılaşıyoruz.

Erkan Calp

Guild of Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Guild of Heroes, kötü güçlerle savaştığınız fantastik dünyada geçen aksiyon rpg oyunu.

Guild of Heroes, iOS platformunda da ücretsiz olarak indirilmeye açılmasıyla şaşırtan aksiyon rpg oyunu. Yaratıklarla kuşatılmış fantastik bir dünyaya giriş yaptığımız oyunda savaşçı, büyücü veya okçu olarak kötü güçleri geldikleri karanlığa geri göndermeye çalışıyoruz. Etrafımızı saran sayısız yaratığın yanında zayıf noktalarını bulmaya çalıştığımız farklı türlerle yüz yüze geliyoruz.

iPad en kötü iPhone Plus modelinde oynanması gerektiğini düşündüğüm aksiyon rol yapma oyununda zindanlar, ormanlar, dağlar, ovalar kısacası yaratıkların yaşayabileceği tüm noktalara bakıyoruz. Başta da dediğim gibi seçebildiğimiz 3 sınıf var. Karakterlerimizin silahlarından yeteneklerine her şey oyunda ilerledikçe daha doğrusu yaratıkları öldürdükçe yenileniyor. Oyunun güzel yanı baştan başlamadan, oynadığımız yerleri tekrar oynamadan sınıfımızı değiştirebiliyoruz.

Yapay zekanın da akılcıl davrandığı oyunda karanlıklar lordunun yönettiği şeytani güçlerle tek başımıza savaşmamız da mümkün ancak dilersek diğer oyuncularla birlik olup gücümüzü artırma şansına da sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guild of Honor

    Guild of Honor güzel grafiklere sahip bir rol yapma oyunudur
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Heroes Of The Kingdom

    Heroes of the Kingdom, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Soul of Heroes : Empire Wars

    Soul of Heroes : Empire Wars, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz destansı rpg oyunu.
  • Rush of Heroes

    Rush of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Heroes of SoulCraft

    Heroes of SoulCraft online olarak oynayabileceğiniz bir MOBA oyunudur
  • Star Wars: Galaxy of Heroes

    Star Wars: Galaxy of Heroes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Star Wars oyunudur