Guitar Tuner

ÜCRETSİZ
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37,702 TOPLAM İNDİRME

Android yüklü mobil cihazlarla kolayca gitarınızın akordunu gerçekleştirmeyi başarabilirsiniz.

Guitar Tuner programı gitar çalanların Android cihazlarını kullanarak gitarlarını akort etmelerine yardımcı olan bir program. Özellikle giriş seviyesi kullanıcıların bu konudaki eksiklerini karşılayabilecekleri ve acil durumlarda kullanabilecekleri alternatif bir çözüm imkanı sunuyor.

Ayrıca program görsel olarak da dokunmanız gereken telleri göstermekte ve böylece daha rahat bir kullanım olanağına kavuşmakta.

Yiğit Ekim Demir

Guitar Tuner

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
322 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Guitar Tuner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca gitar akordunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Guitar Tuner uygulaması, iPhone ve iPad mobil cihazlarını kullanarak gitarını akort etmek isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve çok kolay bir kullanıma sahip. Hem acemi kullanıcılar hem de profesyonel gitar çalanlar uygulamadan faydalanabiliyor ve gitar akorlarını gerçekleştirebiliyorlar.

Uygulama çalışırken standart tonlamaları kullanıyor ve sırasıyla E, A, D, G, B ve e tellerini çalarak sesin doğru çıkıp çıkmadığını kontrol etmenizi sağlıyor. Ancak bu işlem sırasında cihazınızın sessiz modda olmadığından emin olmanız gerekiyor. Aksi taktirde maalesef uygulama doğru sesleri yayınlayamayacaktır.

Herhangi bir detaya sahip olmayan uygulama, tam olarak yapması gereken işi yapıyor diyebilirim. Ancak uygulamayı kullanırken biraz deneyimli olmak gerektiğini itiraf etmek gerek. Tam bir müzik kulağı olmadan gitarı uygulamadan çıkan sesler vasıtasıyla akort etmek oldukça zor olacaktır. Bu nedenle ilk başlarda alışana kadar akortlarınız tam olarak tutmayabilir.

Eğer yanınızda her zaman gitarınızı akort edecek bir uygulama arıyorsanız kesinlikle işlevsel olduğunu söyleyebilirim. Ancak akort yaptığınız ortamların sessiz olduğundan emin olmayı unutmayın. Dilerseniz iOS cihazınızı bir hoparlöre bağlayarak sesleri daha kolay duymayı da sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CLASSICAL GUITAR TUNER

    CLASSICAL GUITAR TUNER ile gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz
  • Guitar Tuner Free

    Guitar Tuner Free, adından da anlayacağınız gibi gitarlarınızı ücretsiz olarak akort etme fırsatı bulacağını yararlı bir gitar uygulaması.
  • Fender Guitar Tuner

    Fender Guitar Tuner uygulamasıyla gitarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Pro Guitar Tuner

    Telli enstrümanlarınız varsa Pro Guitar Tuner uygulamasından yararlanarak akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Free Guitar Tuner

    Gitar akort etmeyi bilmiyorsanız, basit kullanımı ve kullanışlı arayüzüyle öne çıkan Free Guitar Tuner uygulamasıyla akort işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • PitchLab Guitar Tuner

    Acemi ve profesyonel müzisyenler için geliştirilen PitchLab Guitar Tuner uygulamasıyla enstrümanlarınızı kolayca akort edebilirsiniz.
  • Guitar Tuner Pro Transpose

    Gitar çalmaya yeni başlayanların en büyük yardımcılarından biri olacak Guitar Tuner uygulamasıyla, gitarınızı çok kolay bir şekilde akort edebilirsiniz.
  • Simple Guitar Tuner

    Gitara yeni başladıysanız ve henüz gitarı akort etmeyi bilmiyorsanız, Simple Guitar Tuner uygulamasıyla gayet kolay bir şekilde enstrümanınızı akort edebilirsiniz.