guitarism - pocket guitar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
275 TOPLAM İNDİRME
65.9 MB DOSYA BOYUTU

guitarism - pocket guitar gerçekçi seslere sahip bir gitar çalma uygulamasıdır

guitarism - pocket guitar kullanıcılara iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'leri üzerinde gitar çalma imkanı veren ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir gitar çalma uygulamasıdır.

Eğer müzikle uğraşıyorsanız ve gitar çalıyorsanız gitarınızı her zaman yanınızda taşımanız mümkün olmamaktadır. Yolculuğa çıkarken veya arkadaş ziyaretlerinde gitarımızı yanımızda taşıyamıyor olsak da guitarism - pocket guitar gibi kullanışlı uygulamalar sayesinde her gittiğimiz yere oldukça gerçekçi bir sanal gitar ile gidebiliriz.

guitarism - pocket guitar bize iPhone veya iPad'imizi kullanarak gitar çalma olanağı sağlıyor. Uygulama sunduğu gerçekçi gitar sesleriyle öne çıkmakta ve mobil cihazlarda görebileceğiniz en gerçekçi gitar çalma deneyimini yaşatmakta.

guitarism - pocket guitar arayüzü göze oldukça hoş görünüyor. Uygulama oldukça zengin özelliklerle donatılmış. guitarism - pocket guitar ile çalabileceğimiz akorları seçebileceğimiz gibi uygulama ile çaldığımız parçaları kaydedebiliyor ve paylaşabiliyoruz. guitarism - pocket guitar bize müzik kütüphanemizdeki parçalara eşlik etme imkanı verirken akor kalıplarını kaydetmemize izin veriyor. Bu sayede parçaları çalarken bu akor kalıplarını kolayca değiştirebiliyoruz.


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Coach Guitar

    Gitar çalmayı öğrenmek istiyorsanız, Coach Guitar uygulamasındaki eğitim içeriklerini inceleyebilirsiniz.
  • Guitar Tuner

    Guitar Tuner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca gitar akordunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
  • Real Guitar Free

    Real Guitar Free, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz en iyi ve en gerçekçi gitar simülasyonlarından bir tanesidir.
  • Ultimate Guitar Tabs

    Ultimate Guitar Tabs uygulaması ile yüz binlerce tab ve akora çevrimdışı erişebilirsiniz.
  • Go! Guitar

    Go! Guitar, gitar çalmaya meraklı olan fakat bir gitar sahibi olmayan mobil cihaz kullanıcılarına gitar çalma fırsatı sunan yararlı ve eğitici bir iOS uygulamasıdır.
  • Guitar - real games &lessons

    İstediğin gitarı seç ve çalmaya başla.
  • GuitarTuna

    Guitar Tuna, ücretsiz olarak sunulan ve kapsamlı özellikleriyle dikkat çeken bir akort uygulaması olarak beğeni topluyor.
  • Dodo Master Pocket

    Dodo Master Pocket kaliteli grafikleri, ses efektleri ve bölüm tasarımlarıyla dikkat çeken eğlenceli bir platform oyunudur.