Gummy Candy Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Gummy Candy Maker, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde birbirinden farklı ve tatlı şekerler oluşturabilmeniz için özel olarak hazırlanan ücretsiz ve eğlenceli bir uygulamadır.

Gummy Candy Maker, çocukların beğenerek oynayacağı oldukça eğlenceli ve güzel bir şeker yapma oyunudur. Kendinize özel aroma ve şekiller belirleyerek oluşturacağınız şekerler ile saatlerce keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Uygulamayı yükledikten sonra kullanması oldukça kolay. Oyuna giriş yaptıktan sonra yapmanız gereken ilk olarak oluşturacağınız şekerin aromasını seçmek. Kivili, kirazlı, portakallı vb. gibi en çok sevilen aromalar uygulamada mevcut. Aromanızı seçtikten sonra şekerinizin nasıl şekillenceğine karar veriyorsunuz. İster ayı şeklinde isterseniz diğer eğlenceli şekilleri şekerinizi oluşturmak için kullanabilirsiniz. Bu aşamadan sonra şekerinizi düzenlemek kalıyor. Farklı dekorasyon eşyaları ile süsleyebilmek sizin elinizde.

Çcouklarınızın oynarken oldukça eğleneceği Gummy Candy Maker'ı ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Maker

    Candy Maker'da birbirinden lezzetli şekerler, lolipoplar ve jelibonlar yapmaya çalışıyoruz.
  • Gummy Pop

    Gummy Pop, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Yummy Gummy

    Yummy Gummy, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Gummy Drop!

    Gummy Drop! eşleştirme oyunlarından hoşlanan herkesin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.
  • Moji Maker

    Moji Maker, iPhone kullanıcıları için hazırlanmış emoji yapma uygulaması.
  • Star Wars Scene Maker

    Star Wars Scene Maker ile kendi Star Wars hikayelerinizi yaratabilirsiniz
  • Maker - Milkshakes

    Maker - Milkshakes, iPhone ve iPad'lerinizi kullanarak birbirinden güzel ve farklı milkshake'ler yapabilmenize olanak sağlayan oldukça eğlenceli bir uygulamadır.
  • Maker - Toast!

    Maker - Toast, kendiniz için birbirinden güzel ve lezzetli tostlar hazırlayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir iOS uygulamasıdır