Gummy Drop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
453 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşleştirme oyunudur.

Eşleştirme oyunları bildiğiniz gibi Candy Crush sonrası bir artış göstermeye başladı. Herkesin severek oynadığı en az bir eşleştirme oyunu vardır. Gummy Drop da iOS için yapılmış, şimdi bir de Android versiyonu çıkmış bir eşleştirme oyunu.

Eğlenceli bir oyun olan Gummy Drop da öncelikle amacınız eşleştirme oyunlarında olduğu gibi bulmacalarda aynı renkteki sakızları eşleştirerek yoketmeye çalışmak. Daha sonra ise buradan topladığınız puanlarla binalar inşa edebiliyorsunuz.

Bu oyunu diğerlerinden farklı kılan da bu özelliği diyebilirim. Yalnızca eşleştirme yapmıyor bir de bina yönetimi kısmıyla ilgileniyorsunuz. Farklı dönemlerden ihtişamlı binalar inşa edebileceğiniz bu oyunda ne kadar çok sakız eşleştirirseniz o kadar çok puan kazanıyorsunuz.

Ayrıca oyunda çeşitli güçlendiriciler ve boost'lar da yine sizi bekliyor. Bunları kullanarak daha fazla puanlar alabilir ve maceranıza daha güçlü bir şekilde devam edebilirsiniz. Her gün kazanacağınız ödüller de bu oyunda sizleri bekliyor.

Eğer siz de eşleştirme oyunlarını seviyorsanız, eğlenceli görselleri ve sevimli tarzıyla dikkat çeken bu oyuna göz atmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Gummy Drop!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
451 TOPLAM İNDİRME
71.4 MB DOSYA BOYUTU

Gummy Drop! eşleştirme oyunlarından hoşlanan herkesin mutlaka denemesi gereken alternatifler arasında yer alıyor.

Gummy Drop! iOS cihazlarınız üzerine ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir şeker eşleştirme oyunudur. Candy Crush sonrasında büyük artış gösteren bu oyun kategorisinin son temsilcilerinden olan Gummy Drop! Olaya biraz daha farklı yaklaşıyor ve bir takım orijinal dokunuşlarla monotonmuş gibi görünen bir konsepti canlı tutuyor.

Oyunda hem şeker eşleştirme hem de bina inşa etme dinamikleri bir arada sunuluyor. Bölümlerden elde ettiğiniz şekerlerle puanlar topluyor ve binalar inşa edebiliyorsunuz. Tekdüze bir eşleştirme oyunundan ziyade uzun bir macera gibi ilerleyen oyunda, bu kategorideki herhangi bir oyundan beklediğimiz gibi Birçok boost ve bonus bulunuyor.

Grafiklerin öne çıktığı oyunda elde ettiğiniz puanları kıyaslayarak arkadaşlarınızla bir rekabet ortamı içerisine de girebilirsiniz. Eğer eşleştirme oyunları dikkatinizi çekiyorsa Gummy Drop!‘u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gummy Pop

    Gummy Pop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Yummy Gummy

    Yummy Gummy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Digit Drop

    Digit Drop, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Drop Hunt

    Drop Hunt eğlenceli ve sevimli bir mobil bulmaca oyunudur
  • Drop Flip

    Drop Flip, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Snoopy's Sugar Drop Remix

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Time Drop

    Rengarenk bloklar arasından aynı olanları eşleştirebileceğiniz keyif verici bir bulmaca oyunudur.
  • Toy Story Drop!

    Sevilen Toy Story (Oyuncak Hikayesi) karakterleri bir arada