GUN BROS 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
980 TOPLAM İNDİRME

GUN BROS 2, GUN BROS serisinin ikinci oyunu olarak yayınlanıyor.

GUN BROS 2, GUN BROS isimli serinin ikinci ve yeni oyunu. Aksiyon dolu dakikalar vadeden oyunda yine Percy ile Francis'in başından geçen ve oyuncuların da bizzat tanık oldukları senaryo etrafında dönülüyor.

Anlık olarak çoklu oyuncu desteği bulunan oyunda aynı anda arkadaşlarınızla oyunun keyfini yaşayabiliyorsunuz. İlk oyuna göre bazı yeni silahların ve oyun türlerinin yer aldığı GUN BROS 2, daha büyük savaşları da beraberinde getiriyor.

Grafik ve oynanabilirlik açısından kullanıcıları ne kadar tatmin edeceği bilinmez zira ilk oyuna göre çok ciddi gelişmeler gözlemleyemiyoruz.

Onur Şendere

GUN BROS 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Gun Bros 2 oldukça heyecanlı bir aksiyon oyunudur

Gun Bros 2 iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, sizi bolca aksiyon ve heyecanın içine sürükleyen shooter türünde bir oyundur.

Gun Bros 2'nin hikayesi ilk oyundaki T.O.O.L. savaşlarından sonra başlıyor. Aradan bir süre geçtikten sonra Tyrannical Oppressors Of Life orduları tekrar sıkıntı ve pislik yaratmak için meydana çıkarlar ve kahramanlarımız Francis ve Percy'e biraz eğlenme fırsatı doğar. Geçen zaman içerisinde T.O.O.L. orduları güçlerine güç katmış olsa da kahramanlarımız Percy ve Francis silah koleksiyonlarını geliştirmiş, cephaneliklerini donatmışlardır.

Gun Bros 2'de kahramanlarımızı kuş bakışı olarak kontrol ediyoruz ve her yönden üzerimize gelen düşmanlara karşı kendimizi savunuyoruz. Oyunda birçok farklı silahı kullanıp geliştirebildiğimiz gibi bu silahları modifiye edebiliyoruz. Silahların haricinde yüksek hasar veren tanklar ile toplu katliamlar yapabilmemiz mümkün.

Gun Bros 2'nin grafikleri gayet kaliteli düzeyde. Oyunda aksiyon hiç durulmuyor ve kahramanlarımız sürekli çatışma içerisine giriyor. Kuvvetli bölüm sonu canavarı karşılaşmaları oyuna renk katmakta. Oyunun multiplayer desteği oyunda sunulan içeriği zenginleştirmektedir.

Eğer bolca aksiyona yer veren oyunları seviyorsanız Gun Bros 2'yi denemelisiniz.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun Zombie 2

    Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur
  • Gun Strike 2

    Gun Strike 2, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en heyecanlı ve eğlenceli aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
  • Major GUN 2

    Major GUN 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Gun Fu: Stickman 2

    Gun Fu: Stickman 2'de arenalarda karşımıza çıkan rakipleri silahlarımızla ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
  • Counter Terrorist 2 - Gun Strike

    Counter Terrorist 2 - Gun Strike, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz Counter Strike benzeri FPS oyunu.
  • Snow Bros

    Snow Bros efsane oyunun mobil cihazlara uyarlanmış versiyonudur
  • Super Cat Bros

    Super Cat Bros, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kedili platform oyunu.
  • Gun Club 2

    Farklı silah modellerini inceleyeceğiz.