Gun Glory: Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Gun Glory: Anarchy mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Gun Glory: Anarchy hem kaliteli grafiklere hem de yoğun tempolu savaşlara yer veren TPS dinamiklerine sahip bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gun Glory: Anarchy'de teröristlere karşı savaş veren bir kahramanı kontrol ediyoruz. Oyundaki temel amacımız ise dünyaya yayılan radyasyonun kaynağını bulmak ve bu nükleer felaketten sorumlu olan insanları yok etmek. Fakat bu işi gerçekleştirebilmemiz için sayısız düşmanla ve mutasyona uğramış canavarlarla savaşmamız gerekmekte.

Gun Glory: Anarchy'de bize Gears of War oyunlarını hatırlatan bir oynanış mevcut. Oyunda genel olarak siperlerin arkasına saklanarak savaşmaktayız. Siperlerin arkasından nişan alırken düşmanlarımızın hamlelerine de dikkat etmemiz gerekiyor. Düşmanlarımız bize ateş etmeden önce onlara nişan almalı ve ilk vuruşu yapan biz olmalıyız. Oyundaki silah seçenekleri ise odukça zengin. Bu silahlar farklı ateş stillerine ve özel saldırı şekillerine sahipler. Bu da oyuna heyecan kazandırıyor.

Gun Glory: Anarchy'i dilerseniz tek başınıza, dilerseniz PvP modunda diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Gun Glory: Anarchy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Gun Glory: Anarchy güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon oyunudur

Gun Glory: Anarchy eğer Gears of War tarzı TPS türündeki aksiyon oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Gun Glory: Anarchy'de teröristlere karşı savaş veren bir paralı askerin yerine geçiyoruz. Çaldıkları nükleer silahlarla dünyaya radyasyon yayan teröristler kaos yaratarak dünyayı ele geçirmek için harekete geçiyorlar. Radyasyon nedeniyle mutasyona uğramış canavarlar etrafta kol geziyor. Bize de hem bu canavarları hem de teröristleri durdurmak düşüyor.

Gun Glory: Anarchy'de kahramanımız siperler arkasında saklanarak ilerliyor. Biz de nişan alarak düşman ateşine yakalanmadan onları yok etmeye çalışıyoruz. Ayrıca oyunda dev bölüm sonu canavarları da yer alıyor. Bu canavarları yok edebilmek için zayıf noktalarını keşfetmemiz gerekmekte.

Gun Glory: Anarchy'deki silah seçenekleri oldukça zengin. Sİlahların kendilerine has özel saldırı şekillerine sahip olması ise oyunun güzel bir özelliği. Yüksek detaylı kahraman ve çevre grafikleri oyunu başarılı yapmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minion Shooter : Smash Anarchy

    Meyve silahınızla yaratıkların işini bitirin.
  • Glory Samurai

    Glory Samurai, Bruce Lee'nin yerine geçtiğiniz aksiyon yüklü iki boyutlu sokak dövüşü oyunu.
  • Fleet Glory

    Fleet Glory, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • 300: Seize Your Glory

    300: Seize Your Glory, aksiyon severlerin heyecan içinde oynayarak keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Forge of Glory

    Forge of Glory, Android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • Blood & Glory

    Blood & Glory, BLOOD and GORE isimli dövüş oyunun Android için hazırlanmış sürümüdür.
  • Blood & Glory 2: Legend

    Blood & Glory: Legend mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi dövüş oyunlarından bir tanesi.
  • Glory Warrior: Lord of Darkness

    Glory Warrior: Lord of Darkness bolca aksiyon içeren bir mobil RPG oyunudur