Gun Zombie 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME

Gun Zombie 2, FPS türünde bir aksiyon oyunudur

Gun Zombie 2 oyunculara bolca aksiyon ve gerilim sunmayı amaçlayan FPS türünde bir mobil zombi oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Gun Zombie 2'de herşey terk edilmiş bir şehirde büyük bir patlama ile başlıyor. Bu patlama sonucu etrafa kana susamış zombiler yayılmaya başlıyor. Biz ise bu zombilerin neden ortaya çıktığını araştıran ve sorunun kaynağına inmeye çalışan bir kahramanı yönetiyoruz. Bu iş için korkunç zombilerle yüzleşmemiz ve onları birer birer yok ederek kaynaklarına doğru ilerlememiz gerekiyor.

Gun Zombie 2'de kahramanımızı birinci şahıs bakış açısından kontrol ediyoruz. Temel amacımız ise zombilerin bizi ısırmasına izin vermeden hepsini yok etmek. Bu iş için kolay dokunmatik karakterlerden yararlanabiliyoruz. 150'nin üzerinde bölümün yer aldığı oyunda zindan sistemi de yer alıyor. Bu zindanlara girerek bölüm sonu canavarlarıyla yüzleşebiliyoruz. 20 civarında gerçekçi silah seçeneğinin yer aldığı oyunda görsel olarak tatmin edici bir grafik kalitesi mevcut.

Eğer FPS oyunlarını seviyorsanız ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız Gun Zombie 2'yi deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Gun Zombie 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
364 TOPLAM İNDİRME

Gun Zombie 2, ölümsüz zombilerle ile gireceğiniz müthiş bir aksiyona sizi davet eden ücretsiz iOS oyunudur.

Gun Zombie 2, iOS uygulama mağazasında yer alan zombi oyunlarından biri olarak, bitmek tükenmek bilmeden gelmeye devam eden zombi ordularının hepsini vurmanız ve öldürmeniz gereken heyecanlı bir aksiyon oyunudur. Oyunun hikayesinde, şehirde gerçekleşen bir patlama sonrası türeyen zombiler, dalgalar halinde gelerek insanlara saldırmaya başladı. Nereden geldikleri bilinmeyen zombiler hakkında emin olunan tek şey, yok edilmeleri gerektiğidir. İnsan ırkını bu tehlikeli zombilerden korumak ve kurtarmak sadece sizin elinizde.

Oyun içerisinde patlama gerçekleşen şehire girerek zombileri öldürmeye başlıyorsunuz. Karakterinizin kontrolünü oldukça kolay bir şekilde sağlayabiliyorsunuz. Yapmanız gereken ise sadece hedef alarak ateş etmek. Oyun içerisinde bulunan farklı türdeki zombiler sayesinde oyun kendini bir süre sonra tekrarlamaya başlamıyor.

Oldukça gerçekçi tasarlanan ölümcül silahların yardımıyla tüm zombileri öldürebilirsiniz. Tüm silahlar kendilerine özel güçlere ve ateş gücüne sahipler. Oyunu oynamak tamamen ücretsizdir fakat uygulama içerisinde bulunan mağazadan ekstra güçlendirici özellikler satın alabiliyorsunuz. Yinede bu özellikler ücretsiz oynamak için gerekli değildir.

Gun Zombie 2 genel olarak heyecan dolu ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayan zombi oyunlarından bir tanesi. Etkileyici grafikleri ve gerçekçi oyun yapısı sayesinde oyuncularına kendine bağlayan uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirerek oynayabilirsiniz.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GUN ZOMBIE: HELLGATE

    GUN ZOMBIE: HELLGATE, FPS türünde bir zombi oyunudur
  • Zombie Diary 2: Evolution

    Zombie Diary 2: Evolution sahip olduğu zengin içeriği ve sunduğu yüksek dozdaki aksiyon seviyesiyle dikkat çeken bir zombi oyunudur.
  • Zombie Madness 2

    Zombie Madness 2, farklı silahlar kullanarak karşınıza çıkan zombi ordularını yok etmeniz gereken aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Zombie Crush 2

    Zombie Crush 2 ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir FPS oyun.
  • Zombie Frontier 2:Survive

    Zombie Frontier 2:Survive heyecan ve adrenalin dolu bir Androi oyunudur
  • Zombie Highway 2

    Zombie Highway 2 hem yarıştığınız hem de zombilerle savaştığınız bir mobil oyundur
  • The Walking Zombie 2 APK

    The Walking Zombie 2 APK zombi katliamı yaptığınız mobil FPS oyunu. Dünyayı yürüyen ölülerden temizleyecek ve tedavi bulacak tek kişisiniz.
  • Zombie Age 2

    Zombie Age 2, şehri gittikçe esir alan zombilerden kurtulmak için onları öldürmeniz gereken heyecanlı ve eğlenceli bir Android oyunudur.