Guncat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Guncat, kontrol ettiğiniz çılgın kedi ile havada uçan tüm kuşları avlamanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android aksiyon oyunu.

Guncat, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz hem eğlenceli hem heyecanlı hem de çılgın bir aksiyon oyunu.

Çılgın ama aynı zamanda sevimli bir kedinin kontrolünü sağlayarak alacağınız farklı silahlar ile havadan geçmeye çalışan tüm kuşları öldüreceğiniz oyunda ne kadar kuş vurursanız o kadar başarılı oluyorsunuz. Kazandığınız puanı ekranın sağ üst kısmında görebilmeniz mümkün.

Her oyun merminiz bitene kadar devam ediyorsunuz fakat bazı kuşların taşıdığı mermi kutularını düşürerek daha uzun süre oynayabilmeniz mümkün. Bunun dışında dikkat etmeniz gereken şey ise asla kargaları vurmamanız gerekiyor. Siyah renkli kuş olarak geçen kargaları vurursanız patlıyorsunuz.

Farklı silahlar ile daha kolay ya da daha zor kuş vuracağınız oyunda kazandığını paralar ile silah değişimi yapabilmeniz mümkün. Toplam 8 farklı silah türü bulunan oyunda, kontrol ettiğiniz kedinin de üstünü başını kendi istediğiniz şekilde düzenleme lüksünüz bulunuyor.

Tek bir tuş ve dokunuş ile oynayacağınız oyun sıkıldığınız zamanlarda ilaç gibi gelerek eğlenmenizi sağlıyor. Oynamak için hemen Android mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Guncat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

Guncat, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu.

Guncat, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir aksiyon oyunu. Büyük küçük demeden her kesimden oyunseverin büyük beğeniyle oynayacağına inandığımız bu oyunda kuşlarla arası pek iyi olmayan bir kediye yardım ediyoruz.

Pek de masumane tavırlar içerisinde olmayan kedi, silah olarak kullanabileceği her şeyi yanına alıyor ve amansız bir mücadeleye başlıyor. Gökyüzünde süzülen kuşlara nişan alıp vuruyoruz. Elbette görüntüler bir miktar vahşi fakat çizgi filmden fırlamış gibi göründükleri için psikolojik olarak herhangi bir etkiye yol açmıyorlar.

Oyunda kullanabilecğeimiz 8 farklı silah mevcut. Bu silahların her biri kendilerine has özelliklere ve yıkım güçlerine sahipler. Buna ek olarak kontrolümüzdeki kediyi de dilediğimiz gibi kişiselleştirebiliyoruz.

Ateş edebilmek için ekrana dokunmamız yeterli oluyor. Bu aşamada en fazla dikkat etmemiz gereken şey nişan alırken hassas olmak. Aksi halde atışlarımız boşa gidebilir. Yeterince iyi olduğumuza inanıyorsak arkadaşlarımızla yüksek skor yarışına girebiliyoruz. Bu epey eğlenceli bir oyun deneyimi haline geliyor.

Genel olarak başarılı bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Guncat, aksiyon odaklı oyunlardan hoşlananların mutlaka göz atması gereken yapımlardan birisi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Planet Hunter

    Canavarları yeryüzünden silin!