Güncel Türkçe Sözlük

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
728 TOPLAM İNDİRME

iPhone, iPod Touch ve iPad için Güncel Türkçe Sözlük uygulaması, Türkçe sözcüklerin anlamlarını bulabileceğiniz bir uygulamadır.

iPhone, iPod Touch ve iPad için Güncel Türkçe Sözlük uygulaması, Türkçe sözcüklerin anlamlarını bulabileceğiniz bir uygulamadır.

iOS cihazınızda her an ulaşabileceğiniz güncel sözlük uygulamasında anlamını bilmediğiniz tüm Türkçe sözcükleri bulabileceksiniz. Türkçe sözcüklerin en güncel yazımlarını ve anlamlarını bulacağınız bu uygulamayı indirdikten sonra açtığınızda karşınıza hemen aradığınız sözcüğü girebileceğiniz bir ekran gelecek. Sözcüğü yazdığınızda önce Güncel Türkçe Sözlük’teki anlamını ve cümle içinde kullanımını, ayrıca ad mı, eylem mi, sıfat mı olduğunu ve mecaz kullanımını bulacaksınız. Sonra Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğündeki ve Zanaat Terimleri Sözlüğündeki anlamına da ulaşabilirsiniz. 

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkish English Dictionary Free

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin İngilizce Türkçe ve Türkçe İngilizce Sözlük Uygulaması 200,000’in üzerinde kelime ve kelime grubu içeren bir uygulamadır.
  • İngilizce Türkçe Sözlük

    İngilizce Türkçe Sözlük, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir sözlük uygulamasıdır.
  • TDK Türkçe Sözlük

    TDK Türkçe Sözlük İndir (iOS): 2020 Türk Dil Kurumu'nun resmi mobil uygulaması
  • Redhouse Sözlük

    Redhouse Sözlük kapsamlı içeriğiyle dikkat çeken bir İngilizce-Türkçe sözlük uygulamasıdır.
  • iVoice Translate Instantly

    iVoice Translate Instantly, konuşmalarınızı istediğiniz farklı dillere çevirerek size yardımcı olabilecek yararlı ve başarılı bir iOs sesli sözlük uygulamasıdır.
  • Bilgi Sözlük

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bilgi Sözlük uygulaması ile tüm İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarını öğrenebilirsiniz.
  • Sözlük

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin İngilizce Türkçe Sözlük Uygulaması, ücretsizdir, 25,000 sözcük içerir ve internet bağlantısı gerektirmez.
  • Tureng Sözlük

    iOS yüklü cihazlar için hazırlanmış 3 milyondan fazla terim içeren popüler İngilizce Türkçe sözlük uygulamasıdır.