GÜNDEM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,255 TOPLAM İNDİRME

GÜNDEM, Android cihazlarımız üzerinde gündemi takip etmek için kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması.

Gündem, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz ücretsiz bir haber takip uygulaması olarak öne çıkıyor. Anlık olarak çalışan Gündem uygulaması, meydana gelen gelişmeleri vakit kaybetmeden, sıcağı sıcağına kullanıcıların mobil cihazlarına taşıyor ve haberleri sorunsuzca okuyabilmelerini sağlıyor.

Uygulamanın en fazla dikkat çeken yönleri arasında kullanıcı dostu arayüzü var. Haberleri okumayı ve flaş gelişmeleri takip etmeyi son derece kolay bir hale getiren bu arayüz tüm içerikleri düzenli bir şekilde barındırıyor.

Gündem sayesinde sadece haberlere değil, fıkra ve komik içeriklere de ulaşabiliyoruz. Bu sayede günün stresini bir an olsun atmak ve gülmek istediğimizde dahi Gündem, göz atmamız gereken tek uygulama olacak.

Bir diğer işlevsel özleliği de hem Twitter hem de Facebook desteği sunması. Bu bağlantı özelliklerini kullanarak ilgimizi çeken haberleri arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz. Elbette onların da paylaştığı haberlere ve içeriklere göz atma şansımız var.

Genel olarak ortaya tatmin edici bir sonuç çıkartan Gündem, tarafsız ve güncel haberlere ulaşmak isteyenlerin kullanmaktan keyif alacağı bir uygulama.

Barış YANIK

GÜNDEM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,246 TOPLAM İNDİRME

GÜNDEM, farklı kaynaklardan en son haberleri iPhone'unuza ulaştıran ücretsiz bir uygulama.

GÜNDEM: En Son Haberler uygulaması adından da tahmin edeceğiniz üzere haber kaynaklarını tek bir yerde toplayan, ilgi alanınıza giren haberleri daha rahat takip edebilmeniz için hazırlanmış bir mobil uygulama.

Sadece iPhone ile uyumlu olan haber uygulamasında teknolojiden magazine, spordan gündeme birçok kategori bulunuyor ve içerikleri okumaya başladıkça uygulama ilginizi çekebilecek haberleri öneriler altında ayrı bir yerde sunmaya başlıyor.

Sürekli güncellenerek son dakika haberlere ulaşmanızı sağlayan GÜNDEM’de kaynak ekleme seçeneği bulunmuyor ancak gerek duyacağınızı da zannetmiyorum; zira Türkiye’de ne kadar gazete, teknoloji kanalı varsa hepsi mevcut. Gazetelerin veya teknoloji sitelerinin haberlerine ulaşmak için ayrı ayrı uygulamalarını yüklemek durumunda kalmıyorsunuz.

WiFi ve 3G üzerinden sorunsuz kullanım sunan haber takip uygulamasında okuduğunuz haberlere yorum gönderme şansına da sahipsiniz. Okuduğunuz haberin altına düşüncenizi belirtmek için Facebook hesabınıza giriş yapmanız kafi oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MYNET Haber Gündem

    MYNET Haber Gündem ile en son haberleri takip edebilirsiniz.
  • GB Haber

    GB Haber, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir gündem takip uygulaması.
  • Erdoğan Gönüllüleri

    Erdoğan Gönüllüleri, Recep Tayyip Erdoğan'a gönül verenlerin hazırladığı gündem uygulaması.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.