Günlük Burçlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,398 TOPLAM İNDİRME

Günlük Burçlar ile günlük burç yorumlarınızı takip edebilirsiniz.

Eğer astrolojiye merak duyuyorsanız ve burçları yakından takip ediyorsanız Günlük Burçlar oldukça hoşunuza gidecek ücretsiz bir Android uygulamasıdır.

Burçları cebinize taşıyan uygulama ile burcunuz ile ilgili günlük burç yorumunu takip edebilmektesiniz. Uygulamanın sunduğu size özel burç yorumu bu alanda 10 yılı aşkındır deneyime sahip olan ve çeşitli araştırmalar yapmış uzman ekip tarafından hazırlanmaktadır. Türkçe olarak kullanabileceğiniz uygulama Almanca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca gibi ek dilleri de desteklemektedir.

Günlük Burçlar tarafından sunulan hizmet herhangi bir aylık ödeme gerektirmez ve herhangi bir zaman kısıtlamasına tabi değildir. Uygulama bildirimler yoluyla yeni günlük burç yorumunu size haber verir. Bu sayede güne burç yorumunuzu okuyarak başlayabilirsiniz. Günlük Burçlar'ın bir diğer kullanışlı yönü burcunuz ile ilgili gelişmeleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilmenize izin vermesidir. Bu sayede internet tarayıcınızı veya sosyal medya hizmetinin mobil uygulamasını açarak yüzlerce karakter yazı yazma derdinden kurtulmaktasınız.

Uygulama arayüzü sade ve kullanışlıdır. Her burç kendine özel bir simge ile temsil edilmektedir. Bu simgelere dokunarak diğer burçlar hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Günlük Burçlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
123 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

Günlük Burçlar uygulaması ile burç yorumları ücretsiz olarak cebinizde.

Günlük Burçlar, astrolojiye merakı olan herkese önerebileceğim bir mobil uygulama. "Aşkta, parada, sağlıkta beni neler bekliyor?", "Hangi burcun özelliklerini taşıyorum?", "Uğurlu sayım, rengim, günüm nedir?" ve daha pek çok kafanızı karıştıran soruya uygulama üzerinden yanıt bulabilirsiniz.

Burcunuza bağlık olarak o gün sizi nelerin beklediğini, maddi – manevi karşılaşacağınız durumları hiçbir abonelik ücreti ödemeden doğrudan Windows Phone telefonunuzdan alma kolaylığı sunan Günlük Burçlar uygulaması, olabildiğince sade, bana göre Windows Phone platformunun tasarımını yansıtmayan bir arayüz ile bizleri karşılıyor. Burcunuza dokunduğunuzda bu alanda uzman kişilerce hazırlanmış taze yorumlara ulaşıyorsunuz. Taze diyorum çünkü diğer burç uygulamaları haftalık, aylık veya senelik değil her gün hazırlanıp sunuluyor. Burcunuz hakkında genel bir yorum almanın haricinde burcunuzun olumlu / olumsuz ve genel özelliklerini öğrenebiliyorsunuz. Bunun dışında hangi elemente girdiğiniz, uğurlu sayınız – gününüz – taşınız – renginiz gibi detayları da öğrenme şansına sahipsiniz.

Günlük Burçlar, günlük burç yorumunuzu hiçbir ücret ödemeden alabileceğiniz aynı zamanda burcunuza dair detaylara ulaşabileceğiniz, meraklısının kesinlikle kaçırmaması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Burçlar

    Burçlarla ilgili merak ettiğiniz her şeye kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Günlük Burç Yorumları

    Günlük Burç Yorumları, burcunuzun günlük yorumlarını Android cihazlarınız ile kolayca takip etmenizi sağlayan oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Günlük Dualar ve Zikirler

    Günlük edilmesi gereken dualara kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Horoscope HD Free

    Android için günlük yıldız falı uygulaması ile Android telefonunuzda ve tabletinizde her sabah günlük falınızı okuyabilirsiniz.
  • DayDay

    DayDay, günlük olarak değişiminizi kaydetmenizi, takip etmenizi sağlayan Android uygulaması.
  • Daylio

    Daylio uygulamasını kullanarak günlük ruh halinizi kayıt altına alabilirsiniz.
  • Journey

    Journey uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda günlük ve anılarınızı kolayca bir araya getirebiliyorsunuz.
  • Yamiba

    Yamiba ile kahve, tarot falı baktırabiliyor, günlük burç yorumlarımıza göz gezdirebiliyoruz.