Gunner Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Gunner Z, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir zombi oyunu. Kaliteli grafikleri ve detaylı çizilmiş mekanları ve karakterleri ile dikkat çeken oyunda zombilere karşı bir savaş veriyorsunuz.

Oyunda amacınız şehrinizi istila eden düşmanları ve zombileri yenmek. Bunun için emrinizde gelişmiş savaş araçları, tanklar, teknolojik aletler, hava araçları ve çok daha fazlası bulunuyor ve siz de bunları stratejik olarak kullanmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda ilerledikçe araçlarınızı güçlendirme ve yükseltme imkanına sahipsiniz, böylece çok daha güçlü bir hale gelebiliyorsunuz. Fakat tabi ki düşmanlarınız da ilerledikçe güçleniyor ve oyun zorlu hale geliyor.

Oyunun grafiklerinin gayet etkileyici olmasının yanında ses efektleri ve kolay kontrolleri sayesinde çok daha eğlenceli olmuş diyebilirim. İsterseniz çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilir ve onları verdiğiniz savaşta yenmeye çalışabilirsiniz.

Oyunun en güzel taraflarından birisi oynadığını bir elin tekrarını izleme şansına sahip olmanız diyebilirim. Böylece neyi nasıl daha iyi yapabileceğinizi daha rahat görebiliyorsunuz.

Farklı bir zombi aksiyon oyunu olan Gunner Z oyununu bu tarzı seven herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Gunner Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
696 TOPLAM İNDİRME

Gunner Z ile zombilere karşı teknolojik silahlarınızla verdiğiniz mücadele oldukça heyecanlı olacaktır.

Gunner Z, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz kaliteli aksiyon oyunlarından bir tanesi ve şehrinizi istila eden düşmanlar ile onların yönettiği zombilere karşı verdiğiniz amansız savaşta yeteneklerinizi konuşturmanızı istiyor. Komutanızdaki gelişmiş savaş araçları sayesinde şehrinizi geri almak için mücadele ediyorsunuz ve neredeyse sınırsız diyebileceğim zombiler ile diğer teknolojik düşmanları geri püskürtmeniz gerekiyor.

Oyunca tanklardan tutun da hava araçlarına kadar pek çok farklı araç hizmetinizde. Dolayısıyla bunları en etkin şekilde kullanarak tüm düşmanları yok etmelisiniz. Araçların üzerindeki silahlar, mermiler, zırhlar ve diğer elementler ilerledikçe güçlendirilebiliyor ve böylece çok daha uzun bir süre direnebiliyorsunuz.

Tüm zombileri yoketmek için uğraşırken oyunun sağladığı kaliteli görseller ve sesler ise atmosferin daha da yoğun hale gelmesini sağlıyor. Ayrıca oyunun sahip olduğu kontrol cihazı desteği sayesinde telefon veya tabletinizle uyumlu olan diğer kontrol cihazlarını da kullanabilir, böylece sadece ekrana basarak oynama zahmetinden kurtulabilirsiniz.

Oyundaki düşman dinamikleri göreceli olarak ayarlandığı için sizin seviyenize göre uygun miktarda düşman gönderiliyor ve böylece fazla zorluktan pes etmeniz de engelleniyor. İsterseniz online olarak arkadaşlarınızla da savaşabilir ve onları yenmenin de tadına varabilirsiniz. Oynadığınız elin replay’ini de alabilmeniz daha sonra yapacağınız incelemelerde işinize yarayacaktır ve böylece stratejilerinizi detaylı olarak yeniden değerlendirebilirsiniz.
Hepsi birbirinin benzeri olan aksiyon oyunlarından sıkılanların farklı bir konsept ve teknolojisi ile Gunner Z’yi seveceklerine inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sniper Force Shooter: Freedom Gunner

    Sniper Force Shooter: Freedom Gunner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • MEDAL of GUNNER 2

    MEDAL of GUNNER 2 uçak savaşı oyunları oynamaktan keyif alanlara hitap eden sürükleyici bir oyun.
  • Battlefield War Block Gunner

    Battlefield War Block Gunner FPS oyun yapısını Minecraft atmosferiyle buluşturuyor.
  • Navy Gunner Shoot War 3D

    Navy Gunner Shoot War 3D'de saldırıda bulunan düşman birimlerini yıkıcı silahlarla yok etmeye çalışıyoruz.
  • Galaxy Gunner: Adventure

    Uzaylı yaratıkların üssünüzü ele geçirmelerine izin vermeyin.
  • Rogue Gunner

    Siber dünyada geçen bol aksiyonlu shooting oyunu
  • Turret Gunner

    Düşman hava kuvvetlerini savuştur ve gökyüzü savaşını kazan.
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.