Gunpie Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME

Gunpie Adventure, Android platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak yerini alıyor.

Gunpie Adventure, efsane PlayStation oyunu Uncharted’ı hatırlatan aksiyon macera türünde kaliteli bir mobil oyun. Android platformunda ücretsiz indirilebilir olmasıyla şaşırtan oyunda antik kalıntılarda savaşlara giriyoruz. Yunanistan, Mısır, Çin, Güney Amerika ve daha nice şehrin eski uygarlıklarını keşfediyoruz.

Son derece kaliteli grafikler, akıcı oynanış sunan Gunpie Adventure, Uncharted’a oldukça benziyor. Dünya genelini dolaşarak antik kalıntıları buluyor, başımızı belaya sokmak için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Burada bulunan değerli şeyleri kolaylıkla almamıza elbette izin verilmiyor. Sürü halinde canavar ve oranın yerlileriyle yüz yüze geliyoruz. Kimi zaman bir tapınağın içerisinde ilerliyor, kimi zaman aracımızla aksiyona giriyoruz. Oyunun aksiyon dozu oldukça yüksek. Bir an olsun bile durmuyor.

Anti çağın canavarlarıyla dolu 200’ü aşkın bölüm sunan oyunda limitleri zorladığımız meydan okuma modu, dünya genelinde oyuncularla savaştığımız chase battle, kazıda özel taş arayışına girdiğimiz bir mod ve sürükleyici hikayeye sahip keşif modu yer alıyor.

Erkan Calp

Gunpie Adventure

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Gunpie Adventure, iOS platformunda Uncharted benzeri aksiyon macera oyunu olarak dikkat çekiyor.

Gunpie Adventure, Uncharted kadar oynarken keyif alacağınız aksiyon – macera oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan yapım, iOS platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Görsellik, oynanış dinamikleri, sesler, içerik… Her yönüyle kaliteli akan FPS – TPS oyunu; tavsiye ederim.

Yunanistan, Mısır, Çin, Güney Amerika’da eski uygarlıkları keşfetmek için bulunduğunuz oyunda antik kalıntılarda yaşam süren yaratık ve topluluklarla savaşıyorsunuz. Hepsi birbirinden yetenekli karakterlerden oluşan takımınızla kötü güçlere karşı mücadele ediyorsunuz. Nereden neyin çıkacağı belli olmayan tapınaklarda ilerleme, çeşitli araçların üstünde aksiyonun dibine vurduğunuz çölde, bazen de şehrin ortasında sizi karşılayan sürüyü haritadan silmek için uğraş veriyorsunuz.

Oyunda tümü yüksek tempolu 4 oyun modu yer alıyor. Chase Battle’da dünya genelinde oyuncularla karşılaşıyor, Challenge Mode’da sınırları zorluyor, Excavation’da özel taşları topluyor, Exploration’da kendinizi sürükleyici hikayeye bırakıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kitchen Adventure 3D

    Kitchen Adventure 3D, her yaştan oyunsever tarafından oynanabilecek bir aksiyon oyunu.
  • ShowGun: Adventure

    ShowGun: Adventure, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon macera oyunu.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.
  • Help Me Jack: Atomic Adventure

    Help Me Jack: Atomic Adventure yüksek kaliteli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Adventure Dogs

    Adventure Dogs, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Ninja Chicken Adventure Island

    Ninja Chicken Adventure Island, kaliteli grafikleri ve eğlenceli oyun yapısına sahip tamamen ücretsiz bir Android aksiyon oyunudur.