Guns Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
468 TOPLAM İNDİRME

Arenanın tek kurtulanı olmak için mücadele edin.

Guns Royale, tüm oyuncuların silahsız başladığı, silah toplayarak güç kazandığı ender multiplayer aksiyon oyunlarından biri. Piksel grafikleri ve hızlı tempolu oynanış sunması ile öne çıkan çok oyunculu hayatta kalma oyununda yaş sınırlaması yok. Shooter oyunlarından keyif alan herkesin oynarken hoşça vakit geçireceği, sıkılmayacağı bir yapım.

Bot’ların yer bulamadığı başka bir deyişle gerçek oyuncuların bir araya geldiği aksiyon oyununda arenanın tek kurtulanı olmak için tüm hünerlerini sergiliyorsunuz. Mücadeleye herkes eşit şartlarda başlıyor. Kimsede silah olmadığından öncelik keşfe çıkarak silah bulmak. Bıçak, taramalı tüfek, tabanca, el bombası ve daha birçok silah haritayı keşfederken karşınıza çıkıyor. Tabii ki silahı bulan diğer oyunculara karşı avantaj elde ediyor, daha uzun süre hayatta kalıyor.

Üçüncü şahıs kamera açısından oynanış sunan yapımın tek beğenmediğim yanı; ekranın sol ve sağ yanını kaplayan simgeler oldu. Sol yanı karakterinizi özelleştirmenize izin veren simgeler, sağ yanı da silahlarınız ve harita kaplıyor. Neyse ki bir de bunlara yön ve aksiyon tuşları eklenmemiş. Yenilikçi kontrol sistemiyle telefonda da tablette de keyifi oynanış sunan TPS oyununu tavsiye ederim.

Erkan Calp

Guns Royale

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
309 MB DOSYA BOYUTU

Arenanın hayatta kalan karakteri olmalısınız.

Guns Royale, iOS platformuna özel çıkış yapan, piksel grafikleriyle dikkat çeken çok oyunculu hayatta kalma oyunu. Silahsız olarak başladığınız oyunda düşmanın karşınıza ne zaman nereden çıkacağını tahmin edemeyeceğiniz büyük haritalarda mücadele ediyorsunuz. Ne kadar uzun süre hayatta kalmak için değil, arenanın tek kurtulanı olabilmek için uğraş sarf ediyorsunuz.

Pikselleri saydığınız karakterler ve arenalarla süslü soluksuz oynayabileceğiniz bir iPhone/iPad oyunu olarak özetleyebilirim. Hayatta kalma temelli aksiyon oyunlarını seviyorsanız oynarken son derece keyif alacağınız bu yapımda ister PvP modda gerçek oyunculara karşı isterseniz de PvE modda yapay zekaya karşı mücadele edebiliyorsunuz. Oyunun güzel yanı; herkes eşit olarak başlıyor. Başta kimsede silah yok. Tüm oyuncular silah ve teçhizat bulmak için arenada arayışa giriyor. Tabii ki silahları bulan diğerlerine göre üstünlük kuruyor.

Tepe kamera açısından oynanış sunan yapımda oyun alanını silahlar, sağlık durumu ve karakter özelleştirme seçenekleri kaplıyor. Sağa ve sola dizili onlarca buton arasında neyse ki yön ve aksiyon butonları yer almıyor. Karakterin kontrolünü sağlamak, silah kullanımı çok basit. Hayatta kalmak için elbette çok seri olmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ghoulboy

    Sürükleyici yerli yapım aksiyon platform oyunu
  • Gunstar Heroes Classic

    SEGA'nın aksiyon oyunuyla nostalji yapıyoruz.
  • Dungeon X Dungeon

    Retro aksiyon macera oyununda zindanlara giriş yapıyoruz.
  • Lee vs the Asteroids

    Harika zaman geçirebileceğiniz retro tarz bir aksiyon oyunu
  • Downwell

    Downwell mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir aksiyon oyunu
  • Blocky Zombies

    Blocky Zombies, koşarak zombileri atlatmaya çalıştığınız retro aksiyon oyunu.
  • Random Heroes

    Ravenous Games'in lokomotif oyunlarından biri olan Random Heroes, retro sevenlerin uzun zamandır aradığı shooter oyunu olarak başarılı bir çizgide ilerliyor.
  • Rush to Adventure

    Retro oyunseverler için sidescroller bir Aksiyon RPG olan Rush to Adventure ile isimsiz bir kahramano oynayıp canavarların istila ettiği bir adayı temizleyin.