Gunspell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
92 MB DOSYA BOYUTU

Gunspell, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gunspell, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera-beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oldukça güçlü öğelere sahip olan oyunda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Dünya'yı kurtarma görevlerini gerçekleştirdiğimiz Gunspell oyununda güçlü cemiyetlerden birine üye oluyor ve türlü canavarlarla mücadele ediyoruz. Dünyalar arası yolculuk, silah yükseltme ve büyü geliştirmeleriyle oldukça eğlenebileceğiniz bir oyundur. Oyunda aynı zamanda korku dolu sahnelerde yer alıyor. Birbirinden ilginç ve garip dünyalarda geçen oyunda farklı silahları toplamaya çalışmalı ve onları geliştirmeliyiz. Yüzlerce büyü içerisinden size en uygun olanı seçmeli ve rakipleriniz üzerinde denemelisiniz. Oyunda aynı zamanda ufak bir eşleştirme maratonuna da katılıyorsunuz. Karşınıza gelen platformdaki öğeleri eşleştirmeli ve farklı nesnelerin sahibi olmalısınız. Arkadaşlarınızla da doyasıya eğlenebileceğiniz bir oyn olan Gunspell sizleri bekliyor.

Gunspell oyununu Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Gunspell

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
267 MB DOSYA BOYUTU

Gunspell, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir macera oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Gunspell, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Farklı bir kurguya sahip olan oyunda nesneleri eşleştirip yeni silahların kilitlerini açmalıyız.

Bir çeşit dünya kurtarma oyunu olan Gunspell, oldukça farklı sahneleri ve heyecan dolu kurgusuyla karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı canavarlarla mücadele ettiğimiz ve dünyalar arasında yolculuğa çıktığımız oyunda silahlar keşfederek düşmanlarımızı ortadan kaldırmalıyız. İnanılmaz grafikleri ve ilginç sahneleriyle Gunspell ilginizi çekecek bir oyundur. Oyunda yer alan silahları ve büyüleri toplamalı ve karşımıza çıkan platformdaki nesneleri eşleştirmeliyiz. Oyunda aynı zamanda silah geliştirmeleri de yapabilir ve stratejinizi geliştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla da doyasıya eğlenebileceğiniz bir oyn olan Gunspell sizleri bekliyor. Gunspell oyununu mutlaka denemelisiniz.

Gunspell oyununu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunspell 2

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu