Günün Fırsatı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
493 TOPLAM İNDİRME

Günün Fırsatı uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızda ücretliden ücretsize düşen uygulamaları kolayca bulabilirsiniz.

Günün Fırsatı uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının ücretli uygulamalar sorununun üstesinden gelmelerini sağlayabilecek uygulamalar arasında yer alıyor ve elbette ücretsiz olarak sunuluyor. Hem kolay ve anlaşılır arayüzü hem de doğru bir şekilde çalışan bildirim desteği ile ücretli uygulamalar ücretsize döndüğü anda haberdar olmanız mümkün hale geliyor.

Uygulamayı kullanırken bildirim yani push notification özelliğini açmanız durumunda, her gün JoyGame oyunları için promosyon kodları kazanmanız da mümkün hale geliyor. Bildirimler sayesinde hiç zorlanmadan her an ücretsize düşen uygulama ve oyunlar hakkında bilgi almanız da mümkün hale geldiği için bu özelliği her daim açık bırakmanızı öneriyorum.

Uygulama elbette çalışırken aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. Zira ücretsiz hale gelen ücretli uygulamaları tespit etmek ve son bilgileri kullanıcılara aktarmak için internet bağlantısı kullanılıyor. Ancak internet kotanız üzerinde pek bir etkisi olmuyor çünkü uygulamanın veri alışverişi oldukça sınırlı ve düşük miktarda tutulmuş.

Google Play'de ücretli olarak bulunan uygulamaları her gün takip etmek oldukça zor ve bunlar ücretsiz hale geldiğinde hemen indirme fırsatını kaçırabiliyorsunuz. Dolayısıyla ücretsiz olan ücretlileri kaçırmamak ve bir an önce mobil cihazınıza indirmek için kesinlikle kullanmanız gereken uygulamalardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

Günün Fırsatı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
239 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlar için hazırlanan Günün Fırsatı uygulaması ile bedava olan ücretli uygulamaları kolayca takip edebilirsiniz.

Günün Fırsatı uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve ücretsiz hale gelen kaliteli uygulamalar hakkında anlık olarak bilgiler alabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak sunuluyor. Hem kolay kullanılır yapısı hem de doğru bilgiler vermesi nedeniyle iOS işletim sistemli cihazlarınızda en çok kullanacağınız uygulamalardan birisi olacağına eminim.

Hepimizin yakından tanıdığı bir şirket olan JoyGame tarafından üretilen uygulama, sahip olduğu bildirimler desteği sayesinde sizi bedava hale gelen uygulama ve oyunlar hakkında hemen bilgilendirebiliyor. Aynı zamanda bildirimler özelliğini açan kullanıcılar için JoyGame oyunlarından pek çok indirim kuponu kazanma imkanı da mevcut.

Uygulamanın arayüzü oldukça anlaşılır ve kolay kullanılır bir şekilde düzenlenmiş. Bu nedenle ücretsiz hale gelen uygulamaları hemen görmek ve cihazınıza yüklemek mümkün hale geliyor. Oldukça hızlı ve net sonuçlar vermesi nedeniyle uygulamayı kullanırken oldukça memnun kalacağınıza inanıyorum.

Apple Store'da bulunan pek çok uygulama üreticisi, kullanıcıların dikkatini çekmek ve böylece uygulamasının daha popüler hale gelmesini sağlamak için indirimlere ve ücretsiz kampanyalara başvurabiliyor ancak bunların kullanıcılar tarafından durup dururken farkedilmesi neredeyse imkansız diyebilirim. Dolayısıyla bu tip bildirim uygulamaları ile gidişattan daha kolay haberdar olunabiliyor.

Eğer iOS cihazlarınızda bu büyük indirimlerden haberdar olmak istiyorsanız uygulamayı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sleep Talk Recorder

    Sleep Talk Recorder, uyurken konuşup konuşmadığınızı öğrenmenizi sağlayan ve konuşuyorsanız sesinizi kaydedip dinleme fırsatı sunan yararlı ve eğlenceli bir Android uygulaması.
  • 40 Hadis

    40 Hadis, gerekli widget ayarlarını yaptıktan sonra Android cihazlarınızın ana ekranınızda günün hadisini görebileceğiniz yararlı ve kullanışlı bir Android uygulamasıdır.
  • 24Kitchen Günün Tarifi

    Android için 24Kitchen televizyon kanalı resmi günün tarifi uygulaması.
  • Asphalt Xtreme APK

    4x4 araçlar ile yarış yapma fırsatı veren Asphalt Xtreme APK, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • DEU Günün Menüsü

    Dokuz Eylül Üniversitesi yemekhanelerindeki günlük yemek menüsünü kolayca öğrenebilirsiniz.
  • TFXTarget

    TFXTarget uygulamasıyla günün 24 saati döviz ve kıymetli maden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kick The Buddy APK

    Kick The Buddy APK ile Android cihazınızda günün stresini atacaksınız.
  • Sanvello

    Sanvello uygulamasındaki sesler ile günün yorgunluğunu ve stresini atabilirsiniz.