GyroSphere Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
245 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

GyroSphere Trials, küreyi belirtilen sürede varış noktasına ulaştırmanız gereken zorlu beceri oyunu.

GyroSphere Trials, Android cihazlarınızda reflekslerinizi ölçmek belki de geliştirmek amacıyla oynayabileceğiniz oyunlardan biri. Ücretsiz indirip satın alım yapmadan devam edebileceğiniz ve reklamlarla karşılaşmadan keyifle oynayabileceğiniz bu beceri oyununda karşınıza çıkan tuzakları verilen süreyi aşmadan geride bırakmanız gerekiyor. Hata yapma lüksünüz yok!

Oyunda Star Wars akıllı robot oyuncağının küresini andıran bir objeyi kontrolünüz altına almaya çalışıyorsunuz. Yukarı sürüklediğinizde hızlanan, aşağı sürüklediğinizde duran, sola ve sağa kaydırma hareketiyle de yön değiştiren küreyi ilerletmek zaten bir beceri istiyorken bir de sürenin dahil edilmesi oyunu oldukça zorlaştırmış. Süre sınırlı bölümleri geçmek için işaretlenen noktalarda kendinizi durdurmanız gerekiyor. Varacağınız nokta tahmin ettiğiniz üzere ilerledikçe hem mesafesi artıyor, hem de daha dolambaçlı yollardan ulaşabileceğiniz noktalara dönüşüyor.

Erkan Calp

GyroSphere Trials

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
79 MB DOSYA BOYUTU

GyroSphere Trials, iOS cihazlarınızda zaman geçirmek için oynayabileceğiniz refleks oyunu.

GyroSphere Trials, iOS cihazlarımızda da ücretsiz oynayabildiğimiz zaman kavramını unutturan süper eğlenceli bir oyun. Oyunda Star Wars akıllı robot oyuncağının gövdesini hatırlatan bir küreyi kontrol etmemiz isteniyor. Amacımız belirtilen süreyi aşmadan işaretli noktalara varmak ancak karşımıza gerek sabit gerekse de hareketli çok sayıda engel çıkıyor. Onları atlatmanın tek yolu ise çabukluğumuzu kullanmak.

Tek parmakla rahatlıkla oynanabilen oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz. Her bölümde süre sınırı var ve ilerledikçe üzerinde durduğumuz platform daha karmaşık bir hal almaya başlıyor; dolayısıyla da daha zor aşılası engelleri atlatmaya çalışıyoruz. Daha da kötüsü can sınırımız bulunuyor. İlk başta verilen 100 canı idareli kulanmanızı tavsiye ederim. Zira bitirdikten sonra 12 saat arayla sadece 25 can veriyor oyun.

Detaylı görselleriyle hayranlık uyandıran oyunda tek bir kontrol sistemi mevcut ve karmaşık hazırlanmamış. Küreyi hızlandırmak için yukarı, durdurmak için aşağı, yönlendirmek için de platformun yapısına göre sol veya sağa kaydırıyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gyrosphere Evolution

    Gyrosphere Evolution ile mobil cihazınızda keyifli zaman geçirebilirsiniz.
  • Trials Frontier

    Son derece gerçekçi fizik motoru ve kaliteli grafikleriyle dikkat çeken Trials Frontier, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • Elite Trials

    Elite Trials ile keyif dolu yarışlara katılabilirsiniz.
  • Zombie Road Trip Trials

    Zombie Road Trip Trials oldukça eğlenceli bir aksiyon-yarış oyunudur
  • Maze Runner: The Scorch Trials

    Maze Runner: The Scorch Trials mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Trials Moto: Extreme Racing

    Mobil cihazınızda Trials Moto: Extreme Racing ile offroad keyfini sürebilirsiniz.
  • Trials Wipeout 2017

    Trials Wipeout 2017, tüm Android telefonlarda akıcı oynanış sunan motosiklet yarışı oyunu.
  • Truck Trials Driving Challenge

    Truck Trials Driving Challenge, kendinize özel sürüş tarzınız ile birlikte zorlu parkurları geçmenizi amaçlayan bir yarış oyunudur.