Hadisli İmsakiye 2015

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
3 MB DOSYA BOYUTU

Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan ayında iftar ve sahur süreleri dışında hergüne özel farklı hadisler okumanızı sağlayan yararlı bir Android imsakiye uygulaması.

Hadisli İmsakiye 2015, Ramazan boyunca iftar, sahur ve namaz vakitlerini takip etmek için kullanabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir Android imsakiye uygulaması.

Uygulamayı Android mobil cihazınıza indirdikten sonra bilgileri kontrol etmek için internet bağlantısı ihtiyacınız yok. Tüm verileri kendi içinde barındıran uygulama yeşil renkli ve hoş bir temaya sahip. İstediğiniz bilgileri net olarak görebilmenizi sağlayan Hadisli İmsakiye 2015 uygulamasının en güzel yönlerinden bir tanesi ise her güne özel hadisler göstermesi.

200'ün üzerinde hadis bulunan uygulama her gün farklı ve rastgele hadisler gösteriyor. Ayrıca iftar vakti geldiğinde iftar duası tuşuna basarak iftar duasını da okumanızı sağlıyor.

Yararlı ve kullanışlı bir uygulama olan Hadisli İmsakiye 2015'i Ramazan ayı boyunca oruç tutan ya da tutacak olan herkesin kullanmasını öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ramazan İmsakiyesi 2015

    Ramazan İmsakiyesi 2015, Ramazan ayında Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanabilmeniz için geliştirilen yararlı ve ücretsiz bir imsakiye uygulaması.
  • Ramazan İmsakiye 2015

    Ramazan İmsakiye 2015, Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur vakitlerini takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • İmsakiye 2013

    İmsakiye 2013, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde kullanabileceğiniz 2013 imsakiye uygulamasıdır.
  • AKINSOFT İmsakiye 2013

    AKINSOFT İmsakiye 2013, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz 2013 yılı için hazırlanmış imsakiye uygulamasıdır.
  • İmsakiye 2014

    İmsakiye 2014, yaklaşan mübarek ramazan ayında oruç tutacak olan kullanıcıların yararlanabileği ücretsiz ve kullanımı kolay bir imsakiye uygulamasıdır.
  • Şehr-i Ramazan İmsakiye

    Şehr-i Ramazan İmsakiye, iftar ve sahur saatlerini düzenli olarak takip edebileceğiniz ücretsiz bir Android imsakiye uygulaması.
  • Vestel Mobil İmsakiye

    Vestel Mobil İmsakiye, sahur ve iftar vakitlerine kalan süreyi gösteren, namaz vakitlerini de öğrenebileceğiniz bir uygulamadır.
  • İmsakiye 2017

    İmsakiye 2017, Diyanete göre hazırlanmış iftar ve sahur saatleri, namaz vakitlerini gösteren Ramazan uygulaması.