Hair Trimmer Clipper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Hair Trimmer Clipper, saç kesme işlemi sırasında çıkan sesi taklit eden enteresan bir uygulama.

Berbere gittiğimizde hepimiz o saç kesme makinesinden çıkan sesi ister istemez dinleriz. Kesme işlemi sırasında çoğalan cızırtı insanın biraz da olsa hoşuna gitmiyor değil. Hair Trimmer Clipper uygulaması da bu tarz sesleri dinlemeyi seven insanlar için özenle tasarlanmış. Biraz garip bir uygulama olsa da belki yapınız gereği sizin hoşunuza gidebilir.

Ücretsiz olarak Android platformuna indirebileceğiniz Hair Trimmer Clipper, özellikle arkadaşlarınıza saç kesme şakası yapabilmek için güzel bir alternatif olabilir. Mesela arkadaşınıza arkadan yaklaşıp ona bu sesi dinletebilir, o korkup döndüğünde ise önceden bulduğunuz bir peruk saçı arkadaşınıza gösterebilirsiniz. Tabii bir an gerçek sanıp korkacaktır ama inanmama ihtimali de oldukça yüksek. Bunun dışında bu uygulamanın ne işe yaracağını bilmiyoruz. Berberlerin bunu müşterilerine dinletecek hali olmadığına göre son derece amaçsız bir uygulama.

Kırmızı ve mor renkteki saç kesme makineleri ses yapma özelliklerinin dışında titreşim özelliğiyle de gerçekçiliği yakalamak istiyor. Uygulamayı daha iyi anlayabilmeniz için Hair Trimmer Clipper'ı hemen indirip denemenizde fayda var. 

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hair Clipper Prank: Real Sound

    Gerçekçi sesler ile birlikte arkadaşlarınıza şakalar yapabileceğiniz Hair Clipper Prank: Real Sound, size birçok makine sesi ile şaka yapma imkanı tanıyor.
  • AndroVid Video Trimmer

    Android için Androvid Video Trimmer uygulaması, Android telefonunuzda ya da tabletinizde videolarınızı düzenlemenizi sağlayan bir araçtır.
  • Clipper

    Clipper uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda kopyala yapıştır işlemlerini gerçekleştirmek çok kolay hale geliyor.
  • Fabby Hair

    Fabby Hair, saçlarınızın rengini değiştirip farklı modeller uygulayabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Pet Hair Salon

    Pet Hair Salon, hayvanseverlerin ve evcil hayvanlara ilgi duyan çocukların oynayarak keyifli vakit geçirebileceği bir Android berber oyunudur.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.
  • Strawberry Shortcake Holiday Hair

    Strawberry Shortcake Holiday Hair (Çilek Kız Tatil Saçı), çocukların oynayabileceği ücretsiz, reklamsız, güvenli Android oyunu.
  • Hair Tattoo APK

    Güzellik salonunda özgün saç tasarımları yaparak kuaförlük becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız Hair Tattoo APK tam size göre.