Handsome Pixel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Handsome Pixel, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen ve yerli oyun yapımcıları tarafından geliştirilen bir platform oyunudur.

Handsome Pixel, Android işletim sistemi üzerinde oynanabilen bir platform oyunudur. 

Yerli oyun geliştirici Radicapp tarafından yapılan Handsome Pixel, temelde bir platform oyunu olmasına rağmen karşınıza çıkan engeller sebebiyle bunu aksiyon oyununa doğru yöneltmeyi de başarabilen yapımlardan bir tanesi. oyundaki ana amacımız yukarıda doğru daha hızlı çıkabilmek ve bunu yaparken de karşımıza çıkan bütün engellerden kurtulmak. Her atladığımız platform için daha fazla puan alırken, oyun ilerledikçe hızlanıyor ve karşımıza çıkan engellerden kaçmamız çok mümkün olmamaya başlıyor.

Yukarı doğru çıkıp, engelleri geçmenin yanı sıra karşımıza duran bir başka görev ise altınları toplamak. Yol boyunca karşımıza çıkan altınları toplayarak, hazinemizi genişletiyor ve bunları daha sonra kullanabiliyoruz. Topladığımız altın sayısına göre yeni stiller, şekiller ve daha birçok şeyi satın alabilyor ve oyundaki çeşitliliği, sürekliliği arttırabiliyoruz. Kendinize oynaması kolay ama bir o kadar da eğlenceli bir oyun arıyorsanız, Handsome Pixel'e kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyoruz. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Pixel Dodgers

    Pixel Dodgers, retro görselleriyle nostalji yaşatan kaçış oyunu.
  • Rush In The Kingdom : Pixel S

    Rush In The Kingdom : Pixel S ile anadan üryan bir yolculuğa çıkıyoruz
  • Pixel Run

    Pixel Run, Android cihazlarınız üzerinde vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir sonsuz koşu oyunu.
  • Pixel Builder

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Pixel Combat APK

    Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!
  • Pixel Gun 3D APK

    Pixel Gun 3D APK, Minecraft tarzı grafiklere sahip online multiplayer FPS oyunu. Farklı oyun modları sunan Pixel Gun 3D Android için ücretsiz.