Happy Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli retro oyundur.

Happy Fall, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyun. Eskiden bilgisayarlarımızda oynadığımız Icy Tower isimli zıplama oyununu hatırlamayan yoktur sanırım.

Bu oyunun mobil cihazlar için pek çok farklı versiyonu yapıldı. Noodlecake Studios da Happy Jump oyunu ile bunu gerçekleştirmişti. Happy Fall ise bunun tam tersini yaptığınız bir oyun. Zıplamak yerine düşüyorsunuz.

Oyunda karakterlerinizde platformlardan platformlara düşmeye çalışıyorsunuz fakat bu arada zıplama oyununda olduğu gibi platformlar durmadan yükseliyor. Düşmeyi başaramadan yukarıda kalırsanız da oyun bitmiş oluyor.

Yine oyunda tehlikeli sineklerden korunmaya çalışıyorsunuz fakat bu defa pek çok güçlendirici yardımınıza koşuyor. Yine topladığınız paralarla güçlendiriciler alabiliyor veya yeni karakterleri açtırabiliyorsunuz.

Canlı ve renkli karakterleri ile etkileyici grafikleri de oyunu öne çıkaran özelliklerinden. Bu bağımlılık yapıcı oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim

Elifcan Mehekli Çakmak

Happy Fall

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
1/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
11.8 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli retro oyundur.

Zıplama oyunları önce bilgisayarda Icy Tower isimli oyunla başlayan sonra da mobil cihazlarda pek çok benzer oyunla yükselişe geçen bir tarz. Platformlar üzerinde  çıkabildiğiniz kadar yükseğe zıplamanızı amaçlayan bu oyunlar çok eğlenceli.

Happy Fall ise bu oyunlara benziyor fakat amacınız bunun tam tersi. Platformlar üzerinde düşebildiğiniz kadar aşağılara düşmeye çalışıyorsunuz. Bu arada da platformlar yavaş yavaş yükseliyor elbette ki.

Happy Jump isimli oyunun devamı olan bu oyunda da yine jölemsi sevimli karakterleri yönetiyorsunuz. Aşağılara düşerken aynı zamanda paraları toplayıp, tehlikeli sineklerden de kaçmaya çalışıyorsunuz.

Çeşitli güçlendiriciler ise size bu amacınızda yardımcı oluyor. Topladığınız paralarla istediğiniz güçlendiricileri alabileceğiniz gibi yeni karakterleri de açtırabiliyorsunuz.

Noodlecake Studios firması tarafından geliştirilen Happy Fall da çok eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir oyun. Aynı zamanda da etkileyici ve hoş grafiklere sahip. Eğer siz de bu tarzı seviyorsanız, indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Sliders

    Happy Sliders, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Fall

    Fall, Android cihazlarınızdan oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Fall to Deep

    Fall to Deep, Android için geliştirilen ücretsiz bir beceri oyunudur.
  • Happy Chef

    Happy Chef, dünyaca ünlü şef olmaya çalıştığınız uzun süreli oynanış sunan bir Android oyunu.
  • Happy Chef 2

    Happy Chef 2, dünyaca ünlü bir şef olmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 2 FALL

    2 FALL, aynı anda iki kayığı kontrol etmeye çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Don't Fall

    Don't Fall, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni oyunu.