Happy Farm:Candy Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,429 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çiftçilik ve hayvancılık oyunudur.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda çiftlik, hayvan ve sebze yetiştirme içerikli oyunlar çok popülerlik kazandı. Bu sebeple de bu alanda bir çok oyun yapıldı, hem Facebook hem de mobil cihazlar için. Fakat bir çoğu vasatın üzerine çıkamadı. Oysa Happy Farm: Candy Day, bu tarzı sevenler için kesinlikle indirip denenmesi gereken bir oyun.

Oyunun prensibi basit, bildiğiniz üzere hayvan toplama ve kendi çiftliğinizi kurup büyütme üzerine kurulu. Amacınız hayvanlarınızı beslemek, çeşitli ürünler yetiştirmek ve çiftliğinizi olabildiğince büyütmek ve genişletmek.

Oyunun kontrolleri de yine başarılı, bir kaç dokunuş ve kaydırma hareketi ile bütün işlerinizi yapabiliyorsunuz. Sadece Android için 10 milyondan fazla indirilmiş bu oyunun başarısı kanıtlanmış diyebiliriz.

Özellikler:

  • Tamamen ücretsiz.
  • Bir çok hayvan çeşidi.
  • Kolay kontroller.
  • Arkadaşlarınızla iletişim seçeneği.
  • Facebook entegrasyonu.
  • Her gün Facebook üzerinden çeşitli hediyeler kazanma şansı.

Eğer siz de bu tarz oyunları seviyor ve Android cihazınızda oynamak üzere yeni bir oyun arıyorsanız, bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Happy Farm:Candy Day

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
589 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz çiftçilik ve hayvancılık oyunudur.

Çiftçilik ve hayvancılık oyunları son yıllarda yükselişte olan oyun tarzlarından bir tanesi. Piyasada hem Facebook hem de mobil cihazlar üzerinden oynayabileceğiniz bu tarz bir çok oyun var. Simülasyon kategorisinde değerlendirebileceğimiz bu oyun türü, her yaştan oyuncunun bir araya gelebildiği nadir oyunlardan.

Happy Farm: Candy Day de işte bu tür oyunlardan bir tanesi. Facebook ve mobil cihazlar üzerinde toplam 500 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu iddia eden oyun gerçekten başarılı. Renkli, canlı grafikleri ve sevimli hayvan tasarımları ile de oynanabilirliği yüksek diyebilirim.

Oyunda amacınız kendi ürünlerinizi yetiştirmek,  hayvanlarınızı büyütmek, çeşitli görevleri yerine getirmek, çiftliğinizi şık dekorasyonlarla süsleyip büyütüp genişletmek. Ayrıca üretim fabrikaları satın alabilir, depolarınızı büyütebilir, ürünlerinizin ticaretini de gerçekleştirebilirsiniz.

Kolay idare edilebilen kontrolleri ile de öne çıkan oyunda yalnızca bir kaç dokunma ve kaydırma hareketi ile bütün işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Facebookla bağlanabileceğiniz oyunda arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, her gün Facebook üzerinden hediyeler kazanabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan bu oyunu Facebook üzerinden de oynayabiliyorsunuz. Eğer siz de bu tarz oyunları seviyor ve iOS cihazlarınızda oynamak üzere eğlenceli bir oyun arıyorsanızi Happy Farm'ı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farm Zoo: Happy Day in Animal Village

    Kasabanın yönetimini alacağız.
  • Virtual Mom: Happy Family 3D

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Virual Mom: Happy Family 3D mobil oyunu, annelik görevlerini yerine getireceğiniz ilginç bir simülasyon oyunudur.
  • Happy Dinos

    Happy Dinos, şehir kurma ve yönetme oyunlarından keyif alanların seveceği türden bir oyun.
  • Happy Mall Story

    Happy Mall Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alışveriş simülasyonu oyunudur.
  • Happy Pet Story

    Happy Pet Story ile sevimli küçük hayvanlarınızı besleyin, giydirin, onlarla mini oyunlar oynayın!
  • Happy Cooking 2

    Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.
  • Happy Ranch

    Akıllı telefon ve tabletlerimizde çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • We Happy Restaurant

    Eşi benzeri olmayan sıra dışı yemekler yapmaya hazır olun.