Happy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
958 TOPLAM İNDİRME

Happy Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en iyi zıplama oyunlarından biridir.

Happy Jump, tatlı jelibonların kontrolünü sağlayarak platformdan platforma zıplamalar ile en yüksek puanı almaya çalışacağınız oldukça keyifli bir Android oyunudur.

Gökyüzündeki platformları kullanarak sürekli yukarı çıkmaya çalışacağınız oyunda önüne çıkan engellerden kaçmalısınız. Ayrıca yol üzerindeki engel ve düşmanlarınız dışındaki diğer herşeyi toplayarak puanınızı yükseltebiliyorsunuz.

Oynaması oldukça keyifli ve eğlenceli olan oyunu arkadaşlarınız veya aile bireyleriniz ile birlikte oynayabilir ve daha yükseğe çıkabilmek için yarışabilirsiniz.

Oyun içinde topladığınız puanlar ile birlikte etkili güçlendiriciler satın alarak oyun içerisinde avantaj yakalayabilir veya oynadığınız karakteri değiştirebilirsiniz. Ayrıca karakteriniz için birbirinden renkli şapkalarda satın alabilirsiniz. Zıplama oyunlarını seviyorsanız mutlaka denemeniz gerekenlerden birisi olan Happy Jump ile, zamanın nasıl geçtiği farketmeyebilirsiniz. Uygulamayı ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Happy Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
376 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Happy Jump, eğlenceli oyun yapısı ve grafikleri keyifli vakit geçirebileceğiniz başarılı iOS oyunlarından bir tanesidir.

Happy Jump, amacınızın çıkabildiğiniz kadar yukarı çkmak olduğu oldukça basit bir eğlence oyunudur. Tabi yukarı çıkarken aşağıya düşmemek için de dikkat etmeniz gerekiyor. Basit bir oyun olmasına rağmen oynadıkça bağımlılık yapan Happy Jump'da jöleden oluşan sevimli bir karakterin kontrol ediyorsunuz.

Oynamak için konsantrasyon ve dikkatinizin maksimum seviyede olması önemli etkenlerden biri. Renkli ve neşeli grafiklerleri yanında aynı şekilde uyumlu müzikleri sayesinde boşvakitlerinizi değerlendirebileceğiniz en iyi oyunlar arasında bulunan Happy Hump'ı tamamen ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. Oyunda yükseklere çıkmak istiyorsanız, bir sonraki hamlelerinizi hızlıca düşünmeniz gerekiyor. Eğer başaramayıp düşerseniz, oyuna baştan tekrar başlıyorsunuz.

Eğlenceli ve çekişmeli bir oyun arayışındaysanız iOS cihazlarınıza Happy Jump uygulamasını ücretsiz olarak indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vito Jump 'n' Roll

    Vito Jump 'n' Roll, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz iki boyutlu platform macera oyunu.
  • Happy Street

    iOS için geliştirilmiş olan Happy Street oyunu, köy kurarak geliştirmenizi sağlayan bir yapım. Gelişmek için zor görevler sizi bekliyor.
  • JUMP Assemble APK

    Manga karakterlerinin bir araya geldiği JUMP Assemble APK, 5v5 ve çeşitli oyun modlarını destekleyen bir MOBA oyundur.
  • Pyro Jump

    Pyro Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir ilerlemeli platform oyunudur.
  • Happy Hop: Kawaii Jump

    Nesneleri toplamaya çalışacağız.
  • Happy Vikings FREE

    Onlarca köyü yağmalayarak türlü ganimetlere sahip olacağınız macera dolu bir oyundur.
  • Doodle Jump

    Doodle Jump'da sürekli zıplamalı ve bölümü geçmek için engellere takılmamalısınız. Boş zamanları geçirmek için eğlenceli bir Android oyunu.
  • Make Them Jump

    Make Them Jump, birden fazla karakteri aynı anda yöneterek farklı engellerin üzerinden atlamanız gereken heyecanlı ve ücretsiz Android oyunudur.