Happy Pet Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
72 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Happy Pet Story ile sevimli küçük hayvanlarınızı besleyin, giydirin, onlarla mini oyunlar oynayın!

Happy Pet Story, Android kesimi çocuk kullanıcılar için sevimli hayvanların olduğu ücretsiz bir simülasyon oyunudur.

Sevimli hayvancıkların dünyasına girmeye hazır olun. İster köpek, ister kedi. Bu küçük hayvancıklar onları beslemeniz ve onlarla oyun oynamanız için sizleri bekliyor. Haydi, ne duruyorsunuz?

Bu sevimli hayvanları giydirebilir, oyun içindeki mini oyunlarda onlarla oynayabilirsiniz. Kendinize ev yaratabilir, bu evi istediğiniz gibi dizayn edebilirsiniz. Sadece bu da değil, oyunun online olması da ayrı bir güzel. Bu sayede arkadaşlarınızın evlerini de ziyaret edebilir, neler yaptıklarını görebilirsiniz.

Peki ya oyunun içerisinde ne gibi mini oyunlar bulunuyor? Sevimli hayvanlarla balık tutabilir, taş kağıt makas oynayabilirsiniz. Müzik ritim oyunlarıyla da eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Onları mutlu etmek sizin elinizde!

Batuhan Kavruk

Happy Pet Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

Happy Pet Story, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayvan bakma oyunu.

Happy Pet Story, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir çocuk oyunu olarak öne çıkıyor. Renkli grafikleri ve eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken bu oyunda sevimli hayvanlarla ilgileniyoruz.

Sevimli evcil hayvanımızın bakımını üstlendiğimiz bu oyunda yerine getirmemiz gereken birçok görev var. Hayvanımızı sağlıklı bir şekilde büyütebilmek için ihtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Oyunun en önemli özellikleri arasında tamamen kişiselleştirilebilir oyun içeriği yer alıyor.

Şirin dostumuzu dilediğimiz gibi giydirebilir, evini istediğimiz gibi dekore edebiliriz. Bu konuda önümüze geniş çaplı bir liste sunuluyor. Hayvanımızı giydirirken kullanabileceğimiz 200'den fazla kıyafet bulunuyor. 300'den fazla eşya ise evi dekore etmemiz için sunuluyor. Oyunda çoklu oyuncu modu sunuluyor. Bu mod sayesinde arkadaşlarımızın kurdukları evleri ziyaret edebiliyoruz. Aynı şekilde onlar da bize ziyaret düzenleyebiliyorlar.

Eğer internet paketinizi yoksa çevrimdışı olarak da oynayabilirsiniz. Oyun çocuklara yönelik olduğu için hiçbir satın alma sunulmuyor. Genel olarak başarılı olarak niteleyebileceğimiz Happy Pet Story, bu kategoride bulabileceğiniz iyi yapımlardan biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Shop Story

    Pet Shop Story, kendi pet shopunuzu oluşturup işletebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android pet shop oyunu.
  • Happy Mall Story

    Happy Mall Story, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir alışveriş simülasyonu oyunudur.
  • My Tiny Pet

    My Tiny Pet, Android cihazlarınız üzerinde size sorumluluk yükleyecek olan bir sanal pet bakma oyunu.
  • Pet Island

    Pet Island, evcil hayvanlardan oluşan bir otel kurmaya çalıştığınız sosyal ağ destekli Android oyunu.
  • Littlest Pet Shop

    Littlest Pet Shop, küçük yardımcılarla birlikte evcil hayvan besleme ve biriktirme oyunu.
  • Toca Pet Doctor

    Toca Pet Doctor, yardıma ihtiyacı olan evcil hayvanları tedavi edeceğiniz çocuklara özel eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Garfield's Pet Hospital

    Garfield’s Pet Hospital hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz eğlenceli bir veteriner kliniği işletme oyunudur.
  • Happy Fishing

    Happy Fishing, çocuklarınızın balık tutmayı öğrenebilecekleri ve aynı zamanda eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir Android oyunu.