Happy Sliders

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Happy Sliders, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Happy Sliders, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Buz üstünde kayarak ilerlediğiniz oyunda deliğe ulaşmaya çalışıyorsunuz.

Basit ve kolay bir oynanışa sahip beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Happy Sliders, buz üzerinde kayarak deliğe ulaşmaya çalıştığınız bir oyundur. Oyunda bir pengueni yönlendiriyor ve engellerden faydalanarak deliğe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Son derece zorlu bölümlere sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için oynayabileceğiniz oyunda tek yapmanız gereken pengueni buz üzerinde kaydırmak ve deliğe girmesini sağlamak. Geometri bilginizi de sınayan oyunda dikkatli olmalısınız. Birbirinden zorlu onlarca bölüme sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz.

Etkileyici bir atmosferde geçen oyunu internetsiz bir şekilde de oynayabiliyorsunuz. Toplu taşıma araçlarında oynayabileceğiniz Happy Sliders oyununu mutlaka denemelisiniz. Happy Sliders'ı sakın kaçırmayın.

Happy Sliders oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Happy Sliders

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Happy Sliders, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Happy Sliders, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan oyunda pengueni buz üstünde kaydırmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Happy Sliders, etkileyici görselleri ve hoş kurgusuyla dikkat çekiyor. Oyunda bir pengueni kontrol ediyor ve buz üstünde kaydırarak deliğe ulaşmasını sağlıyorsunuz. Son derece zorlu bölümlere sahip olan oyunda engellerden destek almalı ve deliğe en kısa yoldan ulaşmalısınız. Geometri bilginizi sonuna kadar sınayan oyunda zevkli dakikalar da geçirebiliyorsunuz. Eğer kolay oynanan bir beceri oyunu istiyorsanız Happy Sliders sizleri bekliyor.

Hoş görsellere ve seslere sahip olan oyunu çocuklarınıza da gönül rahatlığıyla oynatabilirsiniz. Toplu taşıma araçlarında rahatlıkla oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Happy Sliders oyununu mutlaka denemelisiniz.

Happy Sliders oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Land Sliders

    Land Sliders, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.
  • Happy Chef

    Happy Chef, dünyaca ünlü şef olmaya çalıştığınız uzun süreli oynanış sunan bir Android oyunu.
  • Happy Chef 2

    Happy Chef 2, dünyaca ünlü bir şef olmaya çalıştığınız eğlenceli bir Android oyunu.
  • Happy Color

    Zevkli bir boyama oyunu
  • Happy Fall

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli retro oyundur.
  • Happy Cells

    Happy Cells, hücreleri bir araya getirerek ilerlediğiniz Android bulmaca oyunu.
  • Happy Dinos

    Happy Dinos, şehir kurma ve yönetme oyunlarından keyif alanların seveceği türden bir oyun.
  • Happy Ghosts

    Happy Ghosts'ta renkli hayaletleri eşleştirip bölümlere tamamlamaya çalışıyoruz.