Happy Wheels

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
2.8/5 ZİYARETÇİ
149,240 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

Happy Wheels ilginç bir fizik tabanlı beceri oyunudur.

Happy Wheels Türkçe ismiyle de Mutlu Tekerler mobil cihazlarda büyük beğeni toplayan fizik tabanlı beceri oyununun bilgisayar versiyonudur. Windows ve iOS platformları için yayınlanan başarılı oyun, basit grafikleri ve eğlenceli oynanışları ile beğenileri topladı. Yüzbinlerce oyuncu tarafından sevilen yapım, keyifli oynanışı ile oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor. Yapım Türkçe dil desteği sayesinde Türkçe olarak da indiriliyor.

Happy Wheels Özellikleri

  • Basit grafikler,
  • Türkçe dil desteği,
  • Windows ve iOS sürüm,
  • Basit oynanış,
  • Eğlence yüklü yapı,
  • Fizik tabanlı oynanış,

Bu sayfadan Happy Wheels indirdikten sonra, yükleme yapmadan hemen oynayabilirsiniz. Saçma ve bir o kadar da eğlenceli olmaya başarabilen bir beceri oyunu olan Happy Wheels'de tekerleklere sahip araçlar üzerinde yolculuk ediyoruz. Oyunda bize farklı kahramanlardan birini seçebilme imkanı veriliyor. Kahramanımızı seçtikten sonra özel olarak tasarlanmış bölümlerde manevra kabiliyetimizi konuşturuyoruz. Oyunda kullandığımız araçlar tekerlekli sandalye, tek kişilik tekerlekli kaykaylar gibi ilginç araçlar. Bu araçlarla yol alırken temel amacımız ise devrilmemek, kaza yapmamak, çukurlara ve tuzaklara takılmadan bölüm sonuna ulaşmak.Yapacağımız yanlış hareketler kahramanımızın kolunun bacağının kopmasına ve kanlı kazalar ortaya çıkmasına neden oluyor.

Happy Wheels'in fizik tabanlı oynanış yapısında kahramanımız ragdoll fizik kurallarına göre tepki veriyor. Yani kahramanlarımızın kol ve bacakları gibi uzuvları serbestçe sallanabiliyor ve kahramanımız taklalar atabiliyor. Happy Wheels basit 2 boyutlu grafiklere sahip olsa da oyunda yapacağınız saçmalıklar eğlenmeniz için yeterli oluyor.

Happy Wheels İndir

Basit grafiklerin ve zengin içeriklerin yer aldığı oyun, ücretsiz olarak karşımıza çıktı. Gerçeklikten uzak olan yapım, basit oynanışı ile kitlesini artırdı. Yer yer indirmelerini artırmaya devam eden başarılı simülasyon oyunu, bir nevi beceri oyunu olark karşımıza çıktı.

Happy Wheels'i bilgisayarınızda çalıştırabilmek için şu adımları takip etmelisiniz:

  • Bu sayfa üzerinden indireceğiniz .zip formatlı arşiv dosyasını Winrar veya benzeri bir arşiv yöneticisi kullanarak açın
  • Arşiv dosyasının içerisindeki .swf uzantılı dosyayı açık olan internet tarayıcınız üzerine sürükleyin ve bırakın, böylece oyun yüklenmeye başlayacaktır
Can Erdil Şentürk

Happy Wheels

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
9,167 TOPLAM İNDİRME
21.4 MB DOSYA BOYUTU

Happy Wheels, iOS cihazlarda oynanmak üzere tasarlanmış mükemmel bir fizik tabanlı beceri oyunu.

Happy Wheels, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış sürükleyici ve zorlu bir beceri oyunu. Gelişmiş fizik motoruyla öne çıkan bu oyunda kontrolümüze verilen karakteri, üzerinde durduğu araçla düşürmeden ilerletmeye çalışıyoruz.

Happy Wheels'ta tam tamına 15 benzersiz bölüm bulunuyor ve bunlar kolayla başlayıp zamanla zorlaşan türden. Dilersek kendi bölümlerimizi de tasarlama şansına sahibiz. Bölüm editörü birçok öğeye ev sahipliği yapıyor ve istediğimiz objeyi seçip parkura ekleyebiliyoruz. Oyundaki temel amacımız mayınlara, dikenlere, devasa toplara ve zıpkınlara yakalanmadan yol almak.

Hedefimize ulaşabilmek için karakterimizi ekran üzerinde bulunan butonları kullanarak dengede tutup ilerletmemiz gerekiyor. İki tekerlekli bir aracın üzerinde ilerlediğimiz için dengede tutması epey zor oluyor.

Akıcı animasyonlar ve gelişmiş grafikleriyle beğenimizi kazanan Happy Wheels, fizik tabanlı oyunlar oynamaktan keyif alanların kaçırmaması gereken seçeneklerden biri.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Happy Reaper

    Happy Reaper Blizzard tarafından yayınlanan ücretsiz bir beceri oyunudur
  • Happy Chef

    Happy Chef, popüler yemek şefi olmaya çalıştığınız yorucu ancak eğlenceli bir Windows 8.1 oyunu.
  • Happy Chef 2

    Happy Chef 2, Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarınızda keyifle oynayabileceğiniz bir zaman yönetimi oyunu ve ücretsiz.
  • 18 Wheels Of Steel Haulin Türkçe Yama

    Başarılı tır oyunu 18 Wheels Of Steel Haulin Oyununun Türkçe Yaması
  • Happy Wars

    Happy Wars oldukça eğlenceli bir online savaş oyunudur
  • 18 Wheels of Steel Across America

    Heyecen Verici Güzel Bir Araba Oyunu
  • DirectX Happy Uninstall

    DirectX Happy Uninstall (DHU) programıyla sistemde hatalara sebep olan DirectX sürümü kaldırılarak hatasız güncel sürüm yüklenebilir.
  • We Happy Few

    We Happy Few, alternatif bir 1960'lar İngilteresinde geçen, oyuncuları despotik bir rejimin ellerinden kurtulmaya çalıştığı bir yapım olarak dikkatleri çekmektedir.