Harbor World

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kargo gemilerini kullanarak çeşitli bölgelere ürün sevkiyatı yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun tutkunlarına sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Harbor World, yük ve kargo gemilerini kullanarak farklı bölgelere sevkiyatta bulunabileceğiniz ve kendi deniz limanınızı kurarak taşımacılık alanında gelişebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici animasyonları ve 3D grafikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken, kendi limanınızı kurarak farklı bölgelere ürün sevkiyatında bulunmak ve onlarca kargo gemisini yönetmektir. Belirtilen bölgelere gemilerle istenilen ürünleri taşımalı ve nakliyeyi sorunsuz bir şekilde hallederek para kazanmalısınız. Görevleri tamamladıkça seviye atlayabilir ve yeni kargo gemilerinin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca kazandığınız paralarla kendinize ait bir liman inşa edebilir ve taşımacılık işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Oyunda birbirinde farklı özelliklere ve yük kapasitesine sahip onlarca kargo gemisi bulunmaktadır. Ayrıca sevkiyatını yapabileceğiniz mücevher, petrol, odun ve kömür gibi birçok farklı ürün yer almaktadır. Mobil platformda simülasyon oyunları arasında bulunan Harbor World, ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur. 

Doğukan Çağlakpınar

Harbor World

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
289.4 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kargo gemilerini kullanarak çeşitli bölgelere ürün sevkiyatı yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Farklı yük ve kargo gemilerini kullanarak çeşitli görevler üstleneceğiniz ve ürünlerini sevkiyatını zamanında yaparak para kazanabileceğiniz Harbor World, simülasyon oyunları kategorisinde yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan popüler bir oyundur.

Çarpıcı 3D grafikleri ve etkileyici animasyonları ile dikkat çeken bu oyunda amaç, kendinize ait bir liman inşa ederek deniz yolu ile ürün sevkiyatında bulunmaktır. Birbirinden büyük kargo gemilerini yöneterek farklı alanlarda yer alan onlarca ürünü istenilen bölgelere nakletmelisiniz. Haritada belirtilen bölgelere ürünleri sevk ederek görevleri tamamlayabilir ve yaptığınız nakliyatın parasını alabilirsiniz. Bu sayede yeni kargo gemilerinin kilidini açabilir ve kendi limanınızı kurmak için çeşitli malzemeler satın alabilirsiniz.

Oyunda farklı ebatlara ve taşıma kapasitelerine sahip birçok yük ve kargo gemisi bulunmaktadır. Kömür, odun, mücevher ve petrol gibi değerli madenleri istenilen bölgelere taşımalı ve para kazanarak yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Harbor World, ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World War II

    Yüzlerce savaş kartından yararlanarak stratejik savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Alpaca World HD

    Onlarca farklı alpaka devesinin yer aldığı büyü bir çiftliği yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • BTS WORLD

    BTS World oyunu (Android İndir): BTS grubunun menajeri olun.
  • My Ice Cream World

    Dondurmacı olarak dünyanın dört bir yanına seyahat edeceğiz.
  • Skins World Truck Drivers

    Çeşitli araçlar kullanacağız.
  • World Creator

    Bulmacaları çözeceğiz.
  • World Hockey Manager

    Hockey takımının koçu olacağız.
  • World Tower

    Anlamlı kelimeler üretmeye çalışacağız.