Hardwood Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME

Hardwood Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Hardwood Rivals retro tarzda görünümüyle dikkat çeken bir mobil basketbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Hardwood Rivals'da basketbol salonlarında sayı kralı olmak için mücadele ediyoruz. Oyunda temel olarak arka arkaya şut atarak belirlenen süre içerisinde en çok sayıyı yapmaya çalışıyoruz. Oyuna başlarken kendi basketbolcumuzu yaratıyoruz ve sonrasında da sahaya çıkıyoruz.

Hardwood Rivals'da oyuncularımızı birçok farklı üniforma ve aksesuarla kişiselleştirebiliyoruz. Ayrıca oyunda seviye atlayarak yeni üniforma ve aksesuarların da kilidini açabiliyoruz. Hardwood Rivals'ın güzel yönü oyunu aynı cihaz üzerinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyor oluşunuz. Bu sayede şut atma yarışmaları yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Hardwood Rivals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
236 MB DOSYA BOYUTU

Hardwood Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Hardwood Rivals eğer arkadaşlarınızda vakit öldürmek için eğlenceli bir oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir basketbol oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Hardwood Rivals'da kendi oyuncumuzu yaratıyor, takımımızı seçiyor ve sahaya çıkarak en çok sayıyı atmak için mücadele ediyoruz. Oyun bir şut atma yarışı şeklinde tasarlanmış. Hardwood Rivals'da bize verilen süre içerisinde topları arka arkaya potaya gönderiyoruz ve isabet ettirerek en çok sayıyı yapmaya çalışıyoruz.

Hardwood Rivals'ta retro tarzda grafikler yer alıyor. Oyunda farklı mesafelerden potaya şut çekerken ince hesaplama yapmamız gerekiyor. Oyunda başarı kazandıkça tecrübe puanı kazanıyoruz ve oyuncularımız için yeni üniformaların ve aksesuarların kilidini açabiliyoruz.

Hardwood Rivals'ı aynı iOS cihaz üzerinde arkadaşlarınızla birlikte çok oyunculu olarak oynayabilirsiniz. Bu sayede gerçek zamanlı ve bol rekabetli karşılaşmalar yapabilmeniz mümkün oluyor. 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bike Rivals

    Bike Rivals Android tablet ve akıllı telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir motosiklet oyunudur.
  • Draft Rivals: Fantasy Baseball

    Draft Rivals: Fantasy Baseball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beyzbol oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • WCC Rivals

    Gerçek zamanlı bilek güreşlerine katılacağız.
  • Ronaldo: Football Rivals

    Gerçek oyunculara karşı teke tek mücadele edin.
  • Speed Rivals

    Speed Rivals ile hız sınırlarını zorluyoruz
  • Moto Rivals

    Moto Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Mafia III: Rivals

    Mafia III: Rivals mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Racing Rivals

    Racing Rivals oldukça kaliteli bir drag yarışı oyunudur