Harvest Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
142 TOPLAM İNDİRME

Harvest Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.

Harvest Land, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çiftlik kurma oyunudur. Birbirinden farklı hayvanlara ve binalara sahip olan oyunda hayalini kurduğunuz çiftliği kurabiliyorsunuz.

Çiftlik kurma oyunu olarak karşımıza çıkan Harvest Land, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyundur. Oyunda hayalinizdeki çiftliği kurabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Ticaret yapabiliyor, hayvanları evcilleştirebiliyor ve sevimli adaları keşfedebiliyorsunuz. Köyünüzü büyüterek gelişmiş bir hale geliyor ve büyüleyici bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Kaynaklarınızı idareli kullanmanız gereken oyunda gerçek bir çiftlik sahibi gibi hissedebiliyorsunuz. Farklı türde evler inşa edebilir, harika bir köy kurabilir ve canavarlarla mücadele edebilirsiniz. Renkli bir dünyada geçen Harvest Land'i mutlaka denemelisiniz.

Tamamı 3 boyutlu bir dünyada geçen oyunda işiniz oldukça zor. Köyünüzü en güzel şekilde geliştirmeli ve tahditlere karşı korumalısınız. Fabrikalar kurabilir, diğer adalarla savaşabilir ve mahsül yetiştirebilirsiniz. Harvest Land'i mutlaka denemelisiniz.

Harvest Land oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Harvest Land

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
136 MB DOSYA BOYUTU

Harvest Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.

Harvest Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çiftlik kurma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Hayalinizdeki çiftliği kurmanıza yardımcı olan oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Birbirinden farklı hayvanlara ve binalara sahip olan Harvest Land, boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyunda arkadaşlarınızla ticaret yapabiliyor ve para kazanabiliyorsunuz. Gelişmiş bir çiftlik kurabileceğiniz oyunda farklı adaları keşfedebiliyor ve topraklarınızı genişletebiliyorsunuz. Farklı türde binaların da yer aldığı oyunda büyüleyici bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Ticaret yapabilir, hayvanları yetiştirebilir, mahsül elde edebilir ve çiftliğinizi yönetebilirsiniz. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız Harvest Land'i mutlaka denemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Gerçek bir çiftlik sahibi olmak için Harvest Land'i mutlaka denemelisiniz.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda başarılı olmak için stratejik davranmalı ve kaynaklarınızı en iyi şekilde kullanmalısınız. Fabrikalar kurup işletebileceğiniz oyunda zengin de olabilirsiniz. Harvest Land oyununu sakın kaçırmayın.

Harvest Land oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Big Farm: Mobile Harvest

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, sıfırdan başlayıp bir çiftlik imparatoru olabileceğiniz keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.
  • FarmVille: Harvest Swap

    FarmVille: Harvest Swap
  • Zombie Harvest

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz aksiyon oyunudur.
  • Harvest Swap

    Eşleştirmeler yaparak kendi çiftliğinizi kuracağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Harvest Moon: Light of Hope

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Harvest Town

    Kendi çiftliğinizi inşa ederek onlarca farklı hayvanı besleyeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Land of the Dead

    Land of the Dead oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • Land Sliders

    Land Sliders, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur.