Harvest Slots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
87.5 MB DOSYA BOYUTU

Harvest Slots, iOS işletim sistemi taşıyan cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, çiftlik yönetme temalı şans oyunu.

Harvest Slots, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir şans oyunu olarak öne çıkıyor.

Aynı kategoride yer alan rakiplerinden sunduğu ilginç atmosfer ile farklılaşan Harvest Slots'ta her ne kadar şans oyunu oynuyor olsak da tema olarak çiftlik işletme oyunu kullanılmış. Açıkçası bu iki farklı oyun kategorisinin başarılı bir şekilde buluşturulduğunu belirtmemiz gerekiyor.

Oyunda yapmamız gereken şeyler arasında çiftliğimize çeki düzen vermek ve sürekliliğini sağlamak yer alıyor. Çiftliğimizde yer alan bitkilere ve hayvanlara dikkat etmeli, düzenli bir şekilde günlüük işlerimizi yapmalıyız. Buna ek olarak çiftliğimizde bulunan makinelerden faydalanarak ürünler yetiştirmeliyiz. Buraya kadar her şey sırada bir çiftlik oyunu gibi ilerlese de araya serpiştirilmiş olan şanş oyunları ile farklı bir atmosfer yaratılıyor.

Sunulan şans oyunları farklı yapılara sahip. Bazılarında hızlı refleksler sergilememiz gerekirken bazıları tamamen şansa kalıyor. Farklılaştırılmış olmaları oyunun kısa süre sonra monotonlaşmasına engel oluyor ve daha uzun soluklu bir deneyim sunulmuş oluyor.

Harvest Slots'ta özellikle çocukların dikkatini çekecek türden grafiklere yer verilmiş. Renkli ve sevimli modellemeler çizgi film havasına sahip olsalar da kalitesiz durmuyorlar.

Oyun her ne kadar ücretsiz olsa da parayla satın alınabilen parçalar sunuyor. Bunları satın almak zorunlu değil fakat oyun üzerinde belli oranda etkiye sahipler.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FarmVille: Harvest Swap

    FarmVille: Harvest Swap'ta aynı renkteki sebze ve meyveleri eşleştirmeye ve bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Harvest Land

    Harvest Land, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir çiftlik kurma oyunudur.
  • Party Slots

    Party Slots, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz bir slot makinesi simülasyonu oyunudur.
  • GameTwist Slots

    GameTwist Slots, iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde farklı slot oyunları oynayabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.
  • Slots Vacation

    Slots Vacation, renkli ve rahatlatıcı bir slot makinesi oyunu olarak iOS cihaz sahibi kullanıcılar tarafından ücretsiz olarak oynanabilir.
  • CSI: Slots

    CSI: Slots, bizleri günahlar şehri Las Vegas'a götüren uzun soluklu slot - cinayet çözme oyunlarını harmanlayan bir yapım.
  • Slots - House of Fun

    Slots - House of Fun, kaliteli, detaylı ve eğlenceli slot makinesi oyunları oynayabileceğiniz etkileyici bir iOS uygulamasıdır.
  • Big Farm: Mobile Harvest

    iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Big Farm: Mobile Harvest mobil oyunu, kurak bir tarladan devasa bir çiftliğe uzanan bu hikayenin bir parçası olacağınız keyifli bir çiftlik simülasyon oyunudur.