Hastane Randevu

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
161 TOPLAM İNDİRME

Hastane Randevu uygulaması ile randevu sistemi hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz

Hastane Randevu, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulan Merkezi Hekim Randevu Sistemi dahilinde nasıl randevu alacağınız ile ilgili kullanışlı bilgileri size sunan bir mobil hastane randevu bilgileri uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Hastane Randevu'nun direkt olarak hastane randevu alma işini gerçekleştirmedğini belirtmekte fayda var. Uygulama bu işi nasıl yapabileceğinizle ilgili bilgileri size sunan bir kılavuz niteliğinde. Eğer hastaneden randevu almak istiyorsanız hangi telefon numaralarını arayacağınız ya da hangi internet sitesini ziyaret edeceğiniz gibi bilgiler Hastane Randevu içerisinde yer almakta.

Hastane Randevu sadece randevu alma bilgileri haricinde alınan randevunun telefondan ve web üzerinden nasıl iptal edileceği ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi ile ilgili bilgileri de içermekte. Uygulama içerisinde Sağlık Bakanlığına ve Sağlık Bakanlığı'nın iletişim merkezleri ve mobil uygulamalarına da bağlantı veriliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MHRS

    MHRS, resmi hastane randevu alma uygulamasıdır. e-Devlet veya T.C. kimlik no ve parola ile giriş yapıp randevu alabilirsiniz.
  • Ankara Şehir Hastanesi

    Ankara Şehir Hastanesi uygulaması üzerinden hastane randevusu alabilir ve yol tarifi alabilirsiniz.
  • Medical Park Mobil

    Medical Park Mobil uygulaması randevu işlemleri, laboratuvar sonuçları ve yol tarifi gibi özellikler sunuyor.
  • Doktorsitesi

    Doktorsitesi uygulaması sayesinde birçok alanda hizmet veren doktorlara Android cihazlarınızdan ulaşabilir ve hatta randevu dahi alabilirsiniz.
  • e-Nabız

    e-Nabız yükleyip giriş yaparak kişisel sağlık bilgilerinize ulaşabilir ve Covid aşısı için randevu alıp Covid test sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
  • Kolay Randevu

    Kolay Randevu uygulaması ile birçok kuaför, berber ve güzellik merkezinden kolayca randevu alabilirsiniz.
  • Salon Randevu

    Salon Randevu uygulaması; güzellik merkezi, kuaför, berber, spa online randevu ve yönetim programıdır.
  • Hospital Sim Pro

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir hastane oyunu