Hava Durumu Meteoroloji

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
448 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Hava Durumu Meteoroloji, iOS 10 widget destekli ücretsiz hava durumu uygulaması.

Hava Durumu Meteoroloji, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak sunulan hava durumu uygulaması. iOS 10 yüklü iPhone’da widget’lar ekranından hava durumu takibi yapmanıza imkan tanıyor.

Saatlik ve gelecek 5 güne ait hava durumu tahmin raporu sunan Hava Durumu Meteoroloji uygulamasıyla bulunduğunuz ilin anlık hava durumu, sıcaklık, basınç, rüzgar, nem, güneş doğuş ve batış saatleri kısacası tüm detaylara ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca harita üzerinden de bilgi alabiliyorsunuz.

Anlık bildirim özelliğine de sahip olan hava durumu uygulaması, konumunuzu tespit etmek için GPS bağlantısını kullanıyor. Konumuzun şaşması durumunda il ve ilçe araması yaparak hava durum bilgisine ulaşma şansına da sahipsiniz. Bu arada dilediğiniz kadar il ve ilçe ekleyip hava durumunu takip edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weather Status

    iPhone için en iyi hava durumu uygulamalarından biri.
  • AirVisual

    AirVisual uygulamasında, gerçek zamanlı hava durumu ve hava kirliliği verilerine ulaşabilirsiniz.
  • Yahoo! Weather

    iPhone, iPod Touch ve iPad için Yahoo! Hava Durumu uygulaması, hava durumu tahminleriyle Flickr fotoğraflarını birleştirerek anlık hava durumu görüntülerini iOS cihazınıza getiriyor.
  • Google Haberler ve Hava Durumu

    Google Haberler ve Hava Durumu ile güncel haberler ve hava durumu bilgileri iOS cihazlarınıza geliyor
  • ClearWeather HD

    ClearWeather HD, istediğiniz bölgelerin hava durumu hakkında detaylı bilgiler sunan yararlı ve ücretsiz bir iOS hava durumu uygulamasıdır.
  • Climendo

    Climendo, güvenilir kaynakların hava durumunu karşılaştırıp karıştırarak en güvenilir bilgileri elde etmenizi sağlayan yararlı ve kullanışlı bir iOS hava durumu uygulamasıdır.
  • Weather ...WOW!

    Weather ...WOW! iPhone ve iPad'iniz için eksiksiz ve doğru hava durumunu raporlarlayan, dünyanın her şehrini aratabileceğiniz küresel bir hava durumu uygulaması.
  • AccuWeather

    Accuweather, dünyanın en popüler hava durumu sitesinin iOS uygulaması.