Havaalanı - Nokia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,206 TOPLAM İNDİRME
3.6 MB DOSYA BOYUTU

Havalimanlarındaki uçakların iniş ve kalkış zamanlarını öğrenmek için bu Android uygulamasını kullanabilirsiniz.

Pek çok Android uygulaması çeşitli havayollarının uçuş bilgilerini veya bilet rezervasyonlarını çözmek için mevcut ancak tüm havalimanlarının gelen ve giden uçak trafiğini, saatlerini gösteren bir uygulamanın eksikliği mevcuttu.

Anlık olarak havalimanlarının gidiş ve geliş yönündeki trafiğini, uçak iniş ve kalkış sürelerini görebileceğini Havaalanı uygulaması sayesinde uçuş bilgileri arasında arama da gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca bagajınızı alacağınız bandın numarası gibi oldukça faydalı olabilecek bilgileri de elde etmeniz sayesinde havalimanlarındaki karmaşa biraz daha kolay hale geliyor. Yolcusu gelecek olanların da sadece akıllı telefonları ile gecikmeleri dahi öğrenebilmeleri oldukça işlerine yarayacaktır.

Yiğit Ekim Demir

Havaalanı - Nokia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Havaalanı güncel uçuş bilgilerini takip edebileceğiniz bir uygulamadır

Havaalanı eğer sıkça uçuş yapıyorsanız işinize yarayabilecek bir uçuş bilgileri takip uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Havaalanı temel olarak Türkiye havaalanlarında yapılan uçuşlar hakkındaki bilgilere cep telefonunuz veya tabletiniz üzerinden erişmenizi mümkün kılıyor. Havaalanı ile Türkiye'nin belli başlı havaalanları üzerinde yapılan uçuşlara göz atabiliyor, bu uçuşlar hakkındaki son durumlar görüntülenebiliyor. Bu sayede rötar ve benzeri durumlar hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Havaalanı uygulaması bagajlarınızı nereden alacağınızı öğrenmenize de yardımcı oluyor. Bu sayede havaalanlarında ilan panolarını arama derdinden kurtuluyorsunuz ve uçaktan iner inmez cep telefonunuz üzerinden bagajlarınızın nereden indirileceğini görebiliyorsunuz.

Havaalanı uygulaması içerisinde arama modülü de yer alıyor. Bu modül sayesinde uçuş bilgileri arasında arama yapabilirsiniz.

Havaalanı uygulaması içerisindeki uçuş bilgilerini yabancı kaynaklardan elde ettiği için anlık değişikliklerde hemen güncellenmeyebilir. Bu nedenle uygulamanın tam anlamıyla güvenilir olduğunu söyleyemeyiz.

Can Erdil Şentürk

Havaalanı - Nokia

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
1,188 TOPLAM İNDİRME
1.78 MB DOSYA BOYUTU

Havaalanı, Türkiye'de bulunan havaalanlarına dair birçok hizmeti cep telefonunuza aktarabilen bir mobil uygulamadır.

Havaalanı, Türkiye toprakları üzerinde yer alan havaalanlarına dair uçuş, bagaj ve olası son dakika bilgilerini cep telefonlarına taşıyan bir mobil uygulamadır.

Havaalanı ile belirleyeceğiniz havaalanına dair uçuş bilgilerini, o havaalanı kapsamında sunulan bagaj çıkış hizmetlerini öğrenebilirsiniz. Bununla birlikte uçuşlarda gerçekleşebilecek son dakika değişimleri ve haberleri yine bu uygulama ile öğrenilebilir.

Onur Şendere

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airline Manager 4

    Uçak ve havaalanı meraklıları için havaalanı yönetim oyunu Airline Manager 4, yüzlerce uçak, binlerce havalimanı Airline Manager 4’te sizi bekliyor. 
  • Airport Control

    Havaalanı müdürü olacağız.
  • Airport Simulator 2

    Airport Simulator 2 gerçekçi bir havaalanı yönetme oyunudur
  • Airport Plane Ground Staff 3D

    Airport Plane Ground Staff 3D farklı havaalanı araçlarını kullandığınız bir simülasyon oyunudur
  • Airport Security

    Airport Security'de, tek başınıza havaalanının güvenliğini sağlayın ve suçlu yolcuları tespit edin.
  • Aviation Empire

    Aviation Empire, 1919 yılından günümüze gelmeye çalıştığınız farklı konseptte bir havaalanı oyunu ve Android'de ücretsiz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.