Havalimanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Havalimanı uygulaması ile Türkiye'deki tüm havaalanlarının bilgilerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Havalimanı, Türkiye’de hizmet veren havayolu şirketleri hakkında tüm bilgilere ulaşabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Tüm havalimanlarının ne zaman hizmete başladığını, iletişim numaralarını, trafik tipini ve durumunu öğrenebilir, bulunduğunuz yerden havaalanına nasıl gideceğinizi harita üzerinden görebilirsiniz.

Modern ve sade kullanıcı arayüzüne sahip bu uygulama, herhangi bir havaalanında gerçekleşen uçuşlar hakkında da bilgi sunuyor. Uçuş araması yaptırabiliyor, uçağın kalkıp kalkmadığını öğrenebiliyor, dilerseniz tüm uçuşlara hızlı bir şekilde göz atabiliyorsunuz. Gidiş ve Geliş / İç ve Dış Hatlar olarak ayrıldığından uçuş bilgilerine hızlıca ulaşmanız mümkün. Uygulama internet bağlantısı gerektirdiğinden tüm bilgiler anlık olarak gösteriliyor.

Nokia’nın başarılı haritalar uygulaması Here Maps desteği de sunan Havalimanı, tüm havaalanlarının bilgilerine kolayca erişebileceğiniz ve uçuş bilgilerini takip edebileceğiniz harika bir uygulama. Eğer sık seyahat eden biriyseniz, bu uygulamayı Windows Phone’lu cihazınıza kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bing Seyahat

    Bing Seyahat uygulaması ile seyahatinize ilişkin tüm bilgiler mobil cihazınızda.
  • İzmir Eshot

    İzmir Eshot, her İzmirlinin Windows Phone telefonunda bulundurması gereken bir seyahat uygulaması.
  • Tripwolf

    Alternatif seyahat uygulamaları arasında dikkat çeken Tripwolf, çevrimdışı kullanım özelliği ile dikkat çekiyor.
  • WorldMate

    Seyahat klavuzu(WorldMate 2006 Professional Edition)
  • Car Dash

    Car Dash, Windows Phone cihazlarınızda kullanabileceğiniz oldukça güçlü özelliklere sahip bir seyahat ve navigasyon uygulamasıdır.
  • TripAdvisor

    TripAdvisor, sıklıkla seyahat eden biriyseniz Windows Phone telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken bir uygulama.
  • Expedia Hotels & Flights

    Windows Phone için ücretsiz bir seyahat ve rezervasyon uygulaması arayanlar için Expedia Hotels & Flights iyi bir tercih olacaktır.
  • MSN Travel

    MSN Travel, dünya genelinde gidilip görülmesi gereken bölgeleri listeleyen, uçak ve otel rezervasyonu da yaptırabileceğiniz bir seyahat uygulamasıdır.