HAWK: Freedom Squadron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,086 TOPLAM İNDİRME

HAWK: Freedom Squadron, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uzay savaş oyunu.

HAWK: Freedom Squadron, DOS için yazılmış uzay savaş oyunu Raptor’a benzettiğim bir Android yapımı. Görsellerine bakıp ön yargıyla yaklaşmamanız, uzay oyunlarından keyif alıyorsanız kesinlikle indirip oynamanız gerektiğini düşündüğüm oyunda ülkenizi acımasız istilacılara karşı savunuyorsunuz.

Bir döneme damgasını vuran kuşbakışı kamera açısından oynanan 2 boyutlu uzay savaşı oyunu Raptor: Call of the Shadows’a hem görselleriyle hem de oynanışıyla benziyor HAWK: Freedom Squadron. Etrafınızı uzay gemileri, UFO’lar sardığından durma lüksünüzün olmadığı oyunda vur – kaç stiliyle ilerliyorsunuz. İster tek başınıza isterseniz de arkadaşınızla birlik olup önünüze çıkan düşmanı ateş yağmuruna tutarak uzaydan siliyorsunuz.

Görüş açımıza zor giren boss’ların da bulunduğu oyunda savaş esnasında topladığınız puanlarla savunma ve saldırı gücünüzü artırıyorsunuz. Tabii ki uzay geminizi güçlendirdikçe daha fazla atışta ölen düşmanlarla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

HAWK: Freedom Squadron

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
257 TOPLAM İNDİRME
190 MB DOSYA BOYUTU

HAWK: Freedom Squadron mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur

HAWK: Freedom Squadron eğer eskiden atari salonlarında oynadığınız klasik oyunları özlüyorsanız size aradığınız eğlenceyi sunablecek shoot em up türünde bir uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan HAWK: Freedom Squadron'da Verdia adlı ülkeye konuk oluyoruz. Bu ülke acımasız düşmanlar tarafından istila edilmeye çalışılıyor. Biz ise ülkenin savunması için gönüllü olan kahramanların yerine geçiyoruz ve uçaklarımızın pilot koltuğuna oturarak gökyüzüne açılıyoruz. 60 bölümlük bir hikaye sunan oyunda düşmanların kara, deniz ve hava birlikleriyle çarpışarak istilayı durdurmaya çalışmaktayız.

HAWK: Freedom Squadron bize Raiden, Raptor, 1945 gibi klasik atari oyunlarındaki eğlenceyi sunuyor. Bu oyunlarda kuşbakışı kamera açısıyla uçağımızı yönetiyor ve ekranda dikey olarak ilerliyorduk. Oyun boyunca farklı parçaları toplayarak uçağımızın silahlarını güçlendirebilmemiz mümkündü. HAWK: Freedom Squadron'da da aynı sistem söz konusu.

HAWK: Freedom Squadron'u tek başınıza oynayabileceğiniz gibi co-op modunda arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla birlikte oynayabilmeniz de mümkün. Oyunda heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alpha Squadron 2

    Alpha Squadron 2 uzayda geçen savaşları konu alan bir aksiyon oyunudur
  • ARC Squadron: Redux

    ARC Squadron: Redux, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz uzay gemisi temalı bir aksiyon oyunudur.
  • Sniper Force Shooter: Freedom Gunner

    Sniper Force Shooter: Freedom Gunner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Mama Hawk

    Gökyüzünü yönetin, yavruları besleyin ve avınızı sürpriz yaparak yakalayın.
  • NOVA 3 APK

    N.O.V.A. 3 Freedom Edition APK, Android telefonunuza ücretsiz oynayabileceğiniz FPS oyunudur. NOVA 3 APK, bilim kurgu temalı oyunları sevenler için de önerilir.
  • Democracy vs Freedom

    Democracy vs Freedom mobil chazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Spin Hawk: Wings of Fury

    Spin Hawk: Wings of Fury, klasik sonsoz koşu oyunlarına değişik bir fizik tabanı ekleyerek yönettiğiniz karakterin sürekli daireler çizerek ilerlediği Flappy Bird benzeri bir beceri oyunudur.
  • Tony Hawk's Skate Jam

    Kaykay süreceğiz.