Hayvan Sesleri

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
782 TOPLAM İNDİRME

Hayvan Sesleri uygulamasında onlarca farklı hayvan sesine ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

Hayvan Sesleri uygulaması Android cihazlarınızda birçok evcil ve vahşi hayvanın seslerini sizlere sunuyor.

İster kendiniz için isterseniz de çocuğunuzun eğitimi için kullanabileceğiniz Hayvan Sesleri uygulaması, evcil ve vahşi hayvanların seslerini barındırıyor. Çocukların hayvanları ve çıkardığı sesleri öğrenebilmesi için oldukça faydalı olabileceğini düşündüğüm uygulamada, hayvanların resimlerine tıklayarak seslerini dinleyebiliyorsunuz.

Uygulamada bulunan sesleri zil sesi, bildirim sesi veya alarm sesi olarak da ayarlamanıza izin veren Hayvan Sesleri uygulamasında, ses düzeyini ayarlama ve yineleme gibi butonlar da mevcut durumda. Türkçe de dahil olmak üzere 6 dil destekleyen Hayvan Sesleri uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Uygulamada bulunan bazı hayvan sesleri: arı, aslan, at, deve, hindi, horoz, kurbağa, tavuk, yunus, bülbül, güvercin, kanarya, muhabbet kuşu, papağan, eşek, inek, cırcır böceği, domuz, fare, kedi, keçi, tavşan, kaz, köpek, kuzu, ördek, tavuskuşu, boğa, şempanze ve daha fazlası.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hayvan Sesleri - Bebekler için

    Android cihazlar için hayvan sesleri öğretme uygulamasıdır.
  • Bubbu APK

    Bubbu APK Android sanal evcil hayvan oyunları arasında. Sevimli yavru kedi Bubbu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
  • Papumba Animal Sounds

    Çocuklarınıza hayvan seslerini tanıtmak istiyorsanız, Papumba Animal Sounds uygulamasından yararlanabilirsiniz.
  • TRT ÇizBul

    Çocuklarınızın güvenle oynayabileceği ve düşünme becerilerini geliştirebileceği bir oyun arıyorsanız TRT ÇizBul uygulamasını indirebilirsiniz.
  • My Talking Angela 2 APK

    My Talking Angela 2 APK veya Google Play'den Android telefonlara indirilebilen sanal evcil hayvan oyunu.
  • My Talking Angela APK

    My Talking Angela (Benim Konuşan Angela'm), sanal evcil hayvan oyunu. Angela oyunu oynamak için My Talking Angela APK indirin.
  • Movie Star Planet APK

    Movie Star Planet APK, çocukların güvenli bir şekilde oynayacağı Android oyunu. Çocuklar için sosyal ağ ve oyun MovieStarPlanet'te eğlence bitmiyor.
  • Magic Kinder

    Magic Kinder, Kinder sürpriz yumurta oyuncakları kazandıran ücretsiz çocuk oyunları, videolar, masallar içeren Android uygulaması.