He-Man Tappers of Grayskull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
64 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

He-Man Tappers of Grayskull, He-Man ve arkadaşlarıyla İskeletor'u durdurmaya çalıştığınız macera rpg oyunu.

He-Man Tappers of Grayskull, çocukluğumuzun çizgi filmi He-Man’i mobil platforma taşıyarak nostalji yaşatıyor ve Android platformunda ücretsiz olarak indirilmeye açılmış olması sevindirici.

He-Man elbette başta olmak üzere çizgi filmin öne çıkan karakterlerinden Orko, General, Tila ve She-Ra’nın yer aldığı oyunda herkesi deve dönüştüren büyülü bir taş çıkaran Kötü İskeletor’u durdurmaya çalışıyoruz. Dev ordusuyla birlikte karşımıza çıkan İskeletor’un kötülüğüne son vermek kolay olmuyor. Kendimiz onların aksine küçük boyuttayız ve savaş esnasında yeterince seri olamazsak arkadaşımızla birlikte ölüyoruz.

Kainatın efendilerinin bir araya geldiği macera rpg oyununda karakterlerimizi üst bölümde görüyor, yeteneklerini görüp geliştirmek ve diğer karakterleri de oyuna dahil etmek için alt bölümü kullanıyoruz. Bir yandan seri dokunuşlarla İskeletor ve ordusunu geldikleri yere götürmeye çalışırken diğer yandan karakterlerimizi geliştirmek biraz zor olsa da oyuna ısındığınızda keyif almaya başlıyorsunuz.

Erkan Calp

He-Man Tappers of Grayskull

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
351 MB DOSYA BOYUTU

He-Man Tappers of Grayskull, efsane çizgi film He-Man'in mobil oyunu.

He-Man Tappers of Grayskull, yıllar geçmesine rağmen unutulmayan çizgi filmlerden He-Man’i mobil cihazlarımıza taşıyor. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda Kötü İskeletor’un sihirli taşıyla kurduğu dev ordusunu durdurmaya çalışıyoruz.

Çizgi film stili görsellere sahip oyunda sadece He-Man’i kontrol etmiyoruz. Orko, General, She-Ra, Atılgan ve Tila’nın da yardımını alarak karşımıza çıkan dev kötüleri cehenneme geri gönderiyoruz. Biz sayıca onlardan üstün, onlar da devasa boylarıyla bizi rahatlıkla ezip geçebilecek güçteler… Hal böyle olunca ortaya nefes kesen bir sahne çıkıyor.

Seri dokunuşlarla önümüze çıkan İskeletor ve ordusunu alt etmeye çalıştığımız oyunda ekranın üst tarafında aksiyon gerçekleşirken alt tarafta He-Man ve arkadaşlarının özel güçlerini aktive ediyor, hasar puanlarımızı takip ediyor, savaşa yeni karakterleri dahil ediyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sword Man

    Büyük düşmanları öldürün ve zindandan kaçın.
  • The Amazing Spider-Man

    The Amazing Spider-Man'i muhteşem grafikleriyle artık Android işletim sistemi yüklü cihazınızda oynayabilirsiniz.
  • The Walking Dead: No Man's Land

    The Walking Dead: No Man's Land resmi bir mobil Walking Dead oyunudur
  • Man or Vampire

    Gizemli bir dünyaya giriş yapacağız.
  • Slender Man Origins

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur.
  • Crazy Rich Man: Sim Boss

    Kendi işletmelerimizi yöneteceğiz.
  • Survival: Man vs. Wild - Island Escape

    Adada hayatta kalmaya çalışacağız.
  • One-Punch Man: Road to Hero

    Canavarla karşı şehri savunma zamanı geldi.