Head Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6,859 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kolay kontrollere sahip kafa futbolu oyunu.

Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli bir futbol oyunu olan Head Soccer APK'da futbolcularınız ayakları yerine kafalarını kullanarak karşı kaleye gol atmaya çalışıyorlar. Bu nedenle kafa futbolu olarak adlandırabileceğimiz oyun, oyunculara farklı bir futbol oyunu deneyimi sunuyor.

Head Soccer APK İndir

Kaliteli grafikleri ve farklı oynanışıyla dikkat çeken bir oyun olan Head Soccer'da dünya üzerindeki diğer oyunculara veya arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan farklı profil resimlerinden istediğinizi seçerek oyuna başlayabilir ve sırasıyla rakiplerinizi sahanın çimlerine gömerek, başarıdan başarıya koşabilirsiniz.

4 Adet farklı oyun moduna sahip olan Head Soccer ile oldukça keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızla kendi aranızda küçük iddialara girerek, maçların galiplerine hediyeler verebilirsiniz.

Maç sırasında sahip olduğunuz özel yetenekler sayesinde farklı şutlar çekerek rakibinizi şaşırtabilir ve gol yollarında çok daha etkili olabilirsiniz.

Farklı bir futbol deneyimi yaşamak isteyen tüm oyunseverlerin, bağımlılık yapan bir kafa topu oyunu olan Head Soccer'ı denemesini öneririm.

Head Soccer APK son sürüm şu özellikleri sunuyor:

  • 92 avatar ve benzersiz özel şut
  • 7 oyun modu (Arcade, Turnuva, Hayatta Kalma, Lig, Kupa, Ölüm Modu, Mücadele Modu)
  • Google Play Servisi ile online çok oyunculu (multiplayer) oynanış
  • Fizik tabanlı oynanış (Box2d)

 

Can Çevrim

Head Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
588 TOPLAM İNDİRME
33.7 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz ücretsiz ve eğlenceli bir kafa futbolu oyunudur.

Head Soccer, iOS cihazı sahiplerine farklı bir futbol oyunu deneyimi sunan oldukça eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyundur. Klasik futbol oyunlarından farklı olmasının en büyük sebebiyse, Head Soccer'da futbolun ayakla değil tamamen kafayla oynanıyor olmasıdır.

Kafa futbolu olarak adlandırabileceğimiz oyun içerisinde yönetebileceğiniz birbirinden komik karakterler yer almaktadır. Kocaman kafalarıyla şutlar çekerek rakibe gol atmaya çalışan bir futbolcuyu yöneteceğiniz oyunda amacınız tabii ki rakibinizi yenmek.

Başarılı grafikleri, farklı oynanışı ve eğlenceli animasyonlarıyla oyun severleri saatlerce başına bağlayabilecek olan Head Soccer ile dünya üzerindeki birçok oyuncuyla ve arkadaşlarınızla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Her ne kadar oyun içerisinde topa yön vermek çok kolay olmasa da kontrolleri oldukça kolaydır ve herkes kolayca oyunu nasıl oynaması gerektiğini öğrenebilir.

Head Soccer'da oynayacağınız maçlar sırasında sahip olduğunuz özel vuruşlar ile rakibinizi şaşırtabilir ve mükemmel gollere imza atabilirsiniz. Amacımız rakibimizi safdışı bırakmak olduğuna göre bu amaç doğrultusunda her yola başvurmakta fayda var.

Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalar geçirmenize olanak sağlayacak olan bir kafa futbolu oyunu olan Head Soccer'ı tüm kullanıcılarımıza öneririm.

Can Çevrim

Head Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
307 TOPLAM İNDİRME
147 MB DOSYA BOYUTU

Head Soccer, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kafa futbolu oyunudur.

Head Soccer, Windows Phone cihazınızda boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz kısa soluklu ancak eğlence dozu yüksek bir futbol oyunudur. Görselleriyle ve ses efektleriyle sizi atari oyunları oynadığınız döneme götürecek olan oyunda 5 farklı oyun seçeneği sunuluyor.

İster yapay zekaya karşı isterseniz de çok oyuncu modunda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz bu futbol oyununda maçlar iki koca kafalı futbolcu arasında geçiyor. Oyundaki amacınız ise moddan moda farklılık gösteriyor ki bu modlardan en heyecanlısının Arcade modu olduğunu söyleyebilirim. Bir yandan gol atarken, diğer yandan rakibinize acımadan arka arka faul yapabiliyor ve rakibinizi haşat etmenizin ardından oyun sonlanıyor. Zevkli geçen diğer mod da “Survival” Bu oyun modunda golü attığınız an maç sonlanıyor ve bir sonraki rakiple karşı karşıya geliyorsunuz. Oyuna ısındıysanız ve de beğendiyseniz, daha fazla vakit geçirebileceğiniz Lig ve Turnuva modları sizleri bekliyor.

Fizik tabanlı oynanışa sahip olan oyunda futbolcunuzu ekranın altına konumlandırılmış düğmeleri (. Geri – İleri, Şut ve Zıplama) kullanarak yönlendiriyorsunuz. Ayrıca zamanla dolan güç çubuğunu kullanarak daha hızlı giden ve genellikle golle sonuçlanan şutlar çekebilirsiniz. Kontroller çok basit olmasına karşın toplu ağlarla buluşturmak için çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Head Soccer Özellikleri:

  • Şu teknikleri farklı 47 oyuncu
  • 5 oyun modu (Arcade, Turnuva, Altın Gol, Lig, Kupa)
  • Çevrimiçi çoklu oyuncu
  • Fizik tabanlı oynanış
  • Bluetooth aracılığıyla yakındaki kişiyle oynama
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kafa Topu 2 APK

    Kafa Topu 2 APK, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz online futbol oyunu.
  • Dream League Soccer 2019 APK

    Dream League Soccer 2019 APK ücretsiz popüler futbol oyunudur. Dream League Soccer 2019 APK olarak Android telefonlara yüklenebilir.
  • Soccer Stars APK

    Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.
  • Dream League Soccer 2021 APK

    Dream League Soccer 2021 sezonu açıldı! Dream League Soccer 2021 APK veya Google Play'den Android telefonunuza yükleyin, oynamaya başlayın.
  • Dream League Soccer 2020 APK

    Dream League Soccer (DLS) 2020 Android APK, en çok oynanan mobil futbol oyunları arasında. Türkçe ve ücretsiz!
  • Rocket Car Ball APK

    Rocket Car Ball APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba futbolu oyunu. Rocket League benzeri oyunlara bakıyorsanız, Rocket Car Ball'u tavsiye ederiz.
  • PES 18 APK

    PES 18 APK - Pro Evolution Soccer 2018 APK, Konami'nin ücretsiz oynanabilir futbol oyunu.
  • Online Kafa Topu

    Online Kafa Topu oyunu ile istediğiniz gibi takımınızı oluşturun ve arkadaşlarınızla beraber futbol maçları düzenleyin.