Helipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
160 TOPLAM İNDİRME

Helipedia, Android cihazlarınız aracılığıyla helikopterler hakkında her türden bilgiye ulaşabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Şimdiye kadar bilinen tüm helikopterlerle ilgili bilmediklerinizi öğrenmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması olan Helipedia'yı bir helikopter ansiklopedisi olarak adlandırabiliriz.

Aynı zamanda küresel modern savaş hakkında bilgilerin yer aldığı bir ansiklopedisi olarak nitelendirilebilecek ilk mobil uygulama olan Helipedia, tüm helikopterler hakkında yararlı bilgiler içermektedir.

Uygulama içerisinde "Comanche", "Apache", "AH-64", "UH-60", "Black Hawk", "MI-24", "Hind", "Alligator" ve "RAH-66" gibi tüm popüler helikopterler hakkında birçok bilgi bulabilirsiniz.

Helikopterlere merak duyuyorsanız mutlaka incelemeniz gereken bir uygulama olan Helipedia, helikopter meraklıları için gerçekten çok yararlı bir kaynaktır.

Can Çevrim

Helipedia

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Helipedia, iOS cihazlarınız üzerinde helikopterlerle ilgili her şeyi bulabileceğiniz küresel modern savaş ansiklopedisidir.

Helipedia, iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde gelmiş geçmiş tüm helikopter modellerine ait bilgiler bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır.

Küresel modern savaş ansiklopedisi olarak adlandırılan uygulamayı daha çok modern bir helikopter ansiklopedisi olarak adlandırmak daha doğru olacaktır.

Comanche, Apache, AH-64, UH-60, Black Hawk, MI-24, Hind, Alligator ve RAH-66 gibi adı duyulan tüm bu helikopterlerin dışında, adını duymamış olduğunuz birçok helikopter hakkında bilgiyi de Helipedia yardımıyla ulaşabilirsiniz.

Helikopterlere ilgi duyuyorsanız ve gelmiş geçmiş tüm helikopterler hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Helipedia'yı mutlaka gözden geçirmenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • Gojimo

    Gojimo uygulamasıyla farklı dersler ve konularda sorular üreterek ders çalışabilirsiniz.
  • mDoğa

    mDoğa uygulaması Doğa Koleji öğrencilerine özel bir öğrenme ortamı sunuyor.
  • Okuvaryum

    Çocuklarınıza okuma alışkanlığı kazandırmak için Okuvaryum uygulamasını kullanabilirsiniz.